Philips Sonicare Diamondclean Kids Mini fogkefefej, pótfej, 2db

5 995

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti felhasználó

Tulajdonságok

Állapot:
új, bontatlan
Típus:
egyéb

Leírás

Philips Sonicare Diamondclean Kids Mini fogkefefej, pótfej, 2db (HX6032/33)

Látogassa meg webshopunkat is!

Termékleírás

Gyártó: Philips
Modell: HX6032/33

A szónikus fogkefefej ideális a kisgyermekek szájüregéhez és növekvő fogaikhoz, hiszen biztonságot nyújt a gyermekek érzékeny fogínyének és fogzománcának. Emellett gondoskodik a biztonságos és kellemes fogmosásról, másfelől pedig fenntartja a kicsik érdeklődését és megkönnyíti a készülék megszokását. Kizárólag a For Kids elektromos fogkefe készülékekkel kompatibilis.

Biztosíts még jobb ápolást a gyermekek fogínye és a fogai számára és cseréld le a Philips Sonicare for Kids szónikus fogkefefejet rendszeresen. Az összes cserefej kompatibilis a Philips Sonicare for Kids szónikus elektromos fogkefével, így a fogzománc és az érzékeny fogíny fokozott védelmének köszönhetően már az első két hetes használat alkalmával egészségesebb fogakat nyújt. A fejekrendszeres cseréjével és karbantartásával a kicsik fogai még egészségesebbek lehetnek.

A kompakt méretű Philips Sonicare For Kids fogkefefejet kontúrozott profiljával kifejezetten a legalább 3 éves korú gyermekek számára tervezték. Puha sörtékkel rendelkezik a kellemes fogmosás érdekében. Emellett gumírozott bevonattal készítették a még biztonságosabb fogmosásért. Nagyobb, standard méretben is elérhető, amely 7 éves kortól alkalmas a gyerkőcöknek.

A Philips Sonicare For Kids fogkefefej felhelyezése és eltávolítása is igazán könnyű, továbbá stabilan illeszkedik és egyszerű a karbantartása is.

A Philips Sonicare fogkefefej kulcsfontosságú a szónikus technológiában, hiszen percenként 31 000 tisztítómozgást végez. A szónikus mozgás dinamikusan hat a fogközi területekre behatoló és a fogíny mentén érvényesülő folyadékra, amely ezáltal mindig páratlan, mégis kíméletes tisztítást nyújt.

Mint minden Philips Sonicare fogkefefej, úgy ez a fej is teljesen biztonságos a fogíny és a fogak számára. Mindegyik fogkefefej minőségét tesztelték a kifogástalan teljesítmény és tartósság jegyében.

A szónikus technológia lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználd azt a kevés időt is, amelyet a gyerekek fogmosással töltenek, miközben elsajátítják az egészséges higiéniai szokásokat és finomítják a fogmosás során alkalmazott technikájukat.

Jótállás: 6 hónap vállalt jótállás
EAN: 8710103659242

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a termék azon termékek kategóriájába tartozik, amelyeket egészségvédelmi vagy higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, ha azokat a fogyasztó felnyitotta és felnyitás után használta (pl: elektromos fogkefe, elektromos fogkefe pótfej, borotva, stb.), ide értve a termék kipróbálását is. (ÁSZF. 14.e bekezdés)

Új termék, gyári csomagolásban.
Minden termékről számlát állítunk ki, valamint gyártói vagy bolti garanciát adunk hozzá!
Kérhető előre utalás után csomagként vagy utánvéttel is.

Bővebb tájékoztatás: üzenetben, email-ben vagy telefonon.
Elérhetőek vagyunk munkaidőben, hétfőtől-péntekig 9:00-17:00 között
Minden termékünk készleten van!
A külföldről beszerzett termékekhez idegennyelvű használati utasítás tartozik!
Üdvözlettel: Correct Shop Kft.


Hirdetés azonosító: 150335645

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Üzleti felhasználó

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn