Pattex No More Nails Original, nagy teherbírású erős ragasztó fához, f

3 500

Ft

Feladás dátuma:

jún 26., 13:40
Üzleti
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
mechanikus szerszám

Leírás

Pattex No More Nails Original, nagy teherbírású rögzítő ragasztó, erős ragasztó fához, fémhez és sok máshoz, pillanatragasztó barkácsolási és barkácsolási feladatokhoz, 1 tubus x 250 g

Új termék,gyári csomagolásban.-Rtsz:4Sp/kd8

Márka pattex
Konkrét termékfelhasználások Faipari
Kompatibilis anyag Papír, Beton, Fém, Tégla, Fa
speciális funkció Erős
Szín fehér
Termékek mennyisége csomagonként 1
Csomag információ Cső
Vízállósági szint Vízálló
Globális kereskedelmi azonosító szám 08410020400674

Erről a termékről
Nincsenek szögek Ez a gyors, oldószermentes ragasztó ideális barkács- és javítási munkák során az erős illesztésekhez, és kiküszöböli a szögek és csavarok használatát.
Többcélú Ez az építőanyag-falragasztó fát, betont, kemény PVC-t vagy hungarocellt* ragaszt, és ideális csempék ragasztására és díszlécek rögzítésére.
Extra Strong Ez az erős univerzális ragasztó azonnali, beltéri használatra készült, erős kötéseket hozva létre. Kiválóan alkalmas bútorok összeszerelésére és javítására.
Belső használatra Ez az extra erős univerzális ragasztó ideális szegélylécek, szegélylécek, frízek, profilok, munkalapok, díszlécek, dekoratív panelek vagy gipszkarton rögzítésére.
Szállítás Pattex No More Nails Eredeti, vízbázisú polimer technológia az erős tapadásért, oldószermentes, patronos pisztoly nélkül, fehér, 1 x 250 g-os tubus, cikkszám: 1952387
Termék útmutatók és dokumentumok
Felhasználói kézikönyv (PDF)
További termékinformációk

No More Nails Original 250 gr.

pattex
1956 óta a Pattex egyedülálló erővel segíti elő a professzionális és építőipari munkák ragasztását és lezárását. Ez a legerősebb, legpraktikusabb és legkönnyebben felhordható ragasztó- és tömítőanyagcsalád minden otthoni ragasztási, összeszerelési és javítási munkához, professzionális minőségben.

Pattex No More Nails Original 250 gr
Erős és gyors
Belefáradt a szögek és csavarok használatába barkácsolási és javítási munkák során? A Pattex No More Nails ideális szögek és csavarok nélküli szerelvényekhez és illesztésekhez. Alkalmas fához, téglához, cementhez, kerámiához, fémhez, üveghez, parafához, kemény PVC-hez vagy expandált polisztirolhoz, azonnali tapadású vízbázisú akril polimer technológiája ideális szegélylécek, szegélylécek, frízek, profilok, munkalapok, díszlécek rögzítésére, dekoratív panelek és gipszkarton. Oldószermentes, könnyen használható, száradás után festhető.

Technológia: vízbázisú akril polimerek
Ideális barkácsoláshoz, összeszereléshez és javítási munkákhoz, elkerülve a szögeket és csavarokat
Erős, gyors és azonnali tapadás
Fához, téglához, betonhoz, kerámiához, fémhez, üveghez, parafához, kemény PVC-hez vagy expandált polisztirolhoz
Beltéri használatra (pl. szegélylécek vagy frízek)
Nagyon könnyen használható, száradás után festhető
Formátum: 1 x 250 gr; fehér szín
Az egyik felületnek porózusnak kell lennie. Nem alkalmas PE, PP, teflon, tükör vagy tapéta, illetve tartósan nedves vagy nedves felületre

Hogyan kell használni

Erős és gyors
Az összeillesztendő felületeknek száraznak, por- és zsírmentesnek, valamint maradék-, por-, olaj-, zsír- és lakkmentesnek kell lenniük. Festett falak és lakkozott fa csiszolása javasolt. A nagyon egyenetlen felületeket ki kell egyenlíteni.

Könnyen kezelhető
Vigyen fel No More Nails Hard and Fast egyenletesen a két összeillesztendő felület egyikére, és nyomja erősen a felülethez vagy a falhoz. Ragasztáskor legalább az egyik felületnek porózusnak kell lennie. Azonnal megragad!

Tartós kivitel
Tökéletes eredmények. A friss ragasztómaradványokat vízzel megnedvesített ruhával lehet letisztítani. A súly betöltése előtt várja meg, amíg a termék teljesen megszárad.

Pattex No More Nails barkácsmunkák szögek és csavarok nélkül!
Szeretné, hogy barkácsolási és javítási munkái gyorsabbak és egyszerűbbek legyenek? A Pattex No More Nails Strong and Fast patronnal minőségi eredménnyel végezhet összeszereléseket és illesztéseket anélkül, hogy szögeket vagy csavarokat kellene használnia.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148684768

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn