In sportline airbike lite

150 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 15., 09:37
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Szobakerékpár

Márka:
inSPORTline

Leírás

A gép két éve lett vásárolva, azóta kb 4x20 percet volt használva. Gyakorlatilag új, csak áll a sarokban és porosodik. Harmadik emeleten van, nem tudok segíteni a szállításban.

Az insportline Airbike Lite airbike szobakerékpár a legnagyobb fittnesz rajongók örömére akár otthon is használható, így garantáltan nem lustulsz majd el! A legnagyobb előnye, hogy a terhelésre nem is kell gondolnod - az a pedálozás intenzitásával emelkedik magától.

A széles lapátokkal rendelkező ventilátor biztosítja a terhelést, attól függően, milyen erővel terheled és támaszkodsz rá a pedálok és a mozgatható markolatok a ventilátorra vannak csatlakoztatva. Edzheted a lábaid, de a támaszoknak köszönhetően csak a felsőtestedre is helyezheted a hangsúlyt. A maximális kényelemért az ülést horizontálisan és vertikálisan is állíthatod.

Hogy az edzésed még színesebb legyen az Airbike Lite néhány programot is kínál neked. A klasszikus gyors start után meg kell említenünk az intervallumos tréninget és a és az edzés célja alapján beállítható programokat is. Továbbá az intervallumos tréninget is beállíthatod a saját elképzeléseid szerint így az egész edzést a saját igényeidre szabhatod. Minden mért értéket az egyszerű LCD kijelzőn találsz.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150265085

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 12 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn