Husqvarna Viking Lily 535 digitális varró-hímzőgép, régi hifi csere

39 900

Ft

Feladás dátuma:

szept 8., 20:31
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
Újszerű

Szín:
Fehér

Márka:
Husqvarna
Típus:
Varrógép

Leírás

Eladó a címben említett típusú kifogástalan újszerű állapotú teljesen karcmentes digitális varrógépem gyári hordtáskájával kiskönyvével leírással pedállal. Csak pár alkalommal volt csupán használva állt 10 évet szekrénybe szépen elcsomagolva most hogy elővettük világít de nem csinál semmit nem indul el nem tudom mi lehetett vele álltóhelyében .
szervizben nem volt településünkön nincs normális varrógépszerelő akinek megmerném mutatni komoly gép lévén újkorában ezer dollár felett volt az ára az az 400000 ft volt .
Lehetséges régi hifi készülékre is cserélni a 70-es 80-as évekből rádió, rádió erősítő hangfalak orsós magnó bakelit lemezjátszó cd játszó mini diszk rekorder receiver mini hifi music center kazettás magnó satöbbi érdekel kisebb hiba nem akadály ha megunta nem akarja kerülgetni sajnálja kidobni vagy javíttatni gyűjtemény részévé tudom tenni csak annyi a lényeg hogy az előlapja szép legyen ha teteje karcos vagy bármi az nem lényeges ráfizetés sem gond . postázni is tudom a vevő kérésére és felelősségére gondosan csomagolva előreutalást követően mpl postacsomagban vagy pedig csomag automatába feladva.
ez még megvan és hasonló előre megírt a rendszer üzenetekre nem válaszolok !
a felajánlott csere tárgyakról a hifi készülékekről kérnék szépen listát csere árat pár fényképet és hogy helyileg merre van köszönöm

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150131041

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn