Gázszivárgás-érzékelő és földgázérzékelő: hordozható

7 990

Ft

Feladás dátuma:

jún 26., 13:13
Üzleti
Szállítással is kérheted

Leírás

Gázszivárgás-érzékelő és földgázérzékelő: hordozható , metán, LPG, LNG, üzemanyag, csatornagáz 12"-os rugalmas érzékelővel.

Új,bontott dobozos termék,gáricsomagolásban.Rtsz:4Sp/kd8

Erről az elemről
Többször Érzhető Gázok: Megkeresi a metán/földgáz, propán, üzemanyag, etán, bután, alkohol, széngáz, benzin, toluol, kerozin, csatornagáz és egyéb gyúlékony gázok éghető és robbanásveszélyes gázszivárgását.
Rugalmas És Hordozható Gázszivárgás Érzékelő: Hajlítsa meg a 12 hüvelykes érzékelő nyakát bármilyen irányba a gázcsövek és üzemanyagvezetékek mentén vagy szűk helyeken. A 3 mellékelt AAA elemmel működő hordozható gázérzékelő szippantó bárhová magával viheti, hogy szivárgást keressen kültéren vagy beltéren.
Vizuális / Audio Gázjelzők: 6 LED 85 dB-es riasztással értesíti a felhasználót a földgáz- és propánszivárgás jelenlétéről és relatív koncentrációjáról.
Állítható Érzékenység: Növelje az érzékenységet, ha kisebb gázszivárgást szeretne észlelni. Csökkentse az érzékenységet, hogy nagyobb robbanásveszélyes gázszivárgást találjon, miközben kiszűri a téves riasztásokat a háttérgázszintekből.
termékleírás

Találjon Bármilyen Gázszivárgást Otthon Vagy Szakszerűen
Határozza meg a földgáz-, propán-, LP-, üzemanyag- vagy más éghető gázszivárgás helyét úgy, hogy az érzékelőszondát egy gázcső, üzemanyag-vezeték vagy szerelvények mentén vezeti a gázszagok közelében. Keresse meg a fűnyíró vagy az autó üzemanyagszivárgását. Még a rossz szagú csatornagáz vagy más éghető gázszivárgás forrását is megtalálhatja ezzel a gázszivárgás-érzékelővel.

Gázszivárgást észlel, amikor megszólal a riasztó és a LED-ek világítanak. Ne fizessen egy technikusnak százas diagnosztikai és egyéb díjakat, ha ezzel a propán- és földgázszivárgás-érzékelővel bármikor gázszivárgást találhat.

Hogyan Lehet Gyorsan Észlelni A Gázszivárgást?

A szivárgások észleléséhez és a téves riasztások minimalizálásához forgassa felfelé az érzékenységi tárcsát (+) irányába, amíg az eszköz el nem kezd riasztani. Forgassa kissé lefelé (-) az érzékenységi tárcsát, amíg a riasztás leáll, és az 1. LED éppen kialszik. Most minden kismértékű gázszint-emelkedés (mint szivárgás miatt!) a riasztót megszólal.
Az érzékenységi szint kalibrálása ugyanabban a helyiségben, ahol a gázszivárgás a háttérgázt kiszűri, javítja a készülék pontosságát. A szabadban végzett kalibrálás az eszköz hangjelzéséhez vezethet, amikor gázzal töltött helyiségbe lép be, mielőtt tényleges szivárgást észlelne.
Ha a riasztás idő előtt szólal meg, mielőtt szivárgást találna, az érzékenységet csökkenteni kell a téves riasztások elkerülése érdekében.
Hagyja az eszközt felmelegedni az érzékelőt 10 másodpercig, amíg a sárga Warm Up jelzőfény ki nem alszik.
Műszaki adatok
Riasztás Vizuális: 6 piros LED, hang: változó hangfrekvenciás hangjelzés
Válaszidő 2 másodperc
Felmelegítési idő 10 másodperc
Észlelési tartomány 0,1% - 40% LEL, minimum 50 ppm
Áramforrás 3 db AAA elem
Üzemi hőmérséklet 0 - 55
páratartalom 95%
Méret 37 x 7 x 3,5 cm
Anyag ABS műanyag ház, rugalmas fém pálcával

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148684110

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn