Ferro Zumba Slim BZA43W fehér csaptelep flexibilis, zuhanyváltós kifo

44 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti felhasználó

Tulajdonságok

Állapot:
Új
Típus:
Mosdó csaptelep

Leírás

A Ferro Zumba Slim BZA43W fehér csaptelep egy modern megjelenésű és kiváló minőségű konyhai csaptelep, amely ideális választás lehet minden olyan otthonba, ahol a praktikum és a kifinomult stílus egyaránt fontos szerepet játszik.
Az egyik legkülönlegesebb tulajdonsága ennek a csaptelepnek a flexibilis, zuhanyváltós kifolyócső, amely lehetővé teszi a csaptelep könnyű kezelését és a kényelmes mosogatást, akár nagyobb edényekkel vagy tálcákkal is.
A BZA43W csaptelep test kiváló minőségű anyagokból készül, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a tartósságot. Az elegáns fehér szín tovább fokozza a csaptelep modern megjelenését, amely tökéletesen illeszkedik minden stílushoz.
A Ferro Zumba Slim BZA43W csaptelep könnyen telepíthető, és a telepítőszett minden szükséges alkatrészt tartalmaz. A csaptelep magas minősége és hosszú élettartama miatt remek választás lehet mindazok számára, akik megbízható és praktikus konyhai kiegészítőt keresnek.
A BZA43W modell egy igazán elegáns és praktikus konyhai csaptelep, amely a modern életforma igényeinek tökéletesen megfelel. A zuhanyváltós kifolyócső nagy előnyt jelent a nagyobb méretű edények vagy tepsik tisztítása során, és a csaptelep minősége biztosítja, hogy hosszú éveken át megbízhatóan szolgálja a családot.
Összességében, ha kifinomult megjelenésű és praktikus konyhai csaptelepet keresel, a Ferro Zumba Slim BZA43W fehér csaptelep flexibilis, zuhanyváltós kifolyócsővel (BZA43W) minden igényedet kielégíti.
További információkért kattintson ide:

Hirdetés azonosító: 139764152

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Üzleti felhasználó

Utoljára aktív: 86 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn