Cipőkanál NEO Tools 59cm műanyag GD035

950

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
mechanikus szerszám

Leírás

Az59 cm-es GD035 NEO Tools cipőkanál egy olyan kanál, amely egyesíti a funkcionalitást, a tartósságot és a modern designt. Kiváló minőségű PP műanyagból készült, így nemcsak könnyű, hanem rendkívül tartós és kopásálló is, ami garantálja a hosszú távú használatot. Az 59 cm-es hosszával könnyedén felhúzhatja a különböző típusú lábbeliket anélkül, hogy le kellene hajolnia. Ez különösen fontos lehet a mozgáskorlátozott vagy hátproblémákkal küzdő emberek számára.

A NEO Tools cipőkanál ergonomikus formáját a maximális kényelem érdekében alakították ki, így a láb könnyen belecsúszhat a cipőbe. A nyél végén egy praktikus lyuk található, amely lehetővé teszi, hogy a kanalat egy kényelmes helyre akasszuk. Ráadásul élénk narancssárga színe nemcsak karakteressé teszi a terméket, hanem könnyen megtalálhatóvá is teszi a többi kiegészítő között.

Ez a NEO Tools cipőkanál ideális mindenkinek, aki értékeli a kényelmet, és praktikus megoldásokat keres a mindennapi feladatok megkönnyítésére. Akár a munkahelyi cipő felhúzásához kell segítség a munkához, akár sportcipő vagy nehéz téli csizma, a NEO Tools cipőkanál minden kirándulást hatékonyabbá tesz.
cipőkanál,
szín - narancssárga,
kopásálló,
ergonomikus forma,
lyuk a felakasztáshoz.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149243670

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Üzleti

Utoljára aktív: 10 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn