Bontatlan Zeblaze Btalk 3 Pro okosóra Smartwatch eladó

11 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új, bontatlan csomagolás

Szín:
fekete

Típus:
szilikon szíj
Márka:
Egyéb

Leírás

Bontatlan vadonatúj!
Zeblaze Btalk 3 Pro okosóra Smartwatch eladó
Space Gray sötétszürke, fekete színben

Személyesen bármikor átvehető, de tudom küldeni is.

- Gyártó: Zeblaze
- Modell: Btalk 3 Pro
- Szín: szürke
- Kijelző mérete: 1,43" AMOLED
- Kijelző felbontása: 466x466 pixel, 326 PPI, fényerő akár 1000 nit
- Kivitel: Corning Gorilla Glass
- Érzékelők: 3 tengelyes gyorsulásmérő, 3 tengelyes giroszkóp, új OHR fúziós biometrikus érzékelő
- Bluetooth: BLE 5.2
- Akkumulátor: lítium-polimer, 260 mAh
- Működési idő: Akkumulátorkímélő mód: akár 45 nap, Alap üzemmód: akár 14 nap, Erős használatú üzemmód: akár 5 nap, Folyamatos hanghívások: akár 365 perc
- Töltési idő: kb 1,5 óra

A Zeblaze Btalk 3 Pro egy könnyű és kényelmes okosóra, amely elkísérhet mindennapi tevékenységei során. Nagy AMOLED Ultra HD kijelzővel rendelkezik, és lehetővé teszi, hogy Bluetooth-hívásokat kezdeményezzen Hi-Fi minőségben. Több mint 100 sportmód áll az Ön rendelkezésére, hogy edzéseit hatékonyabbá tegye.

AMOLED HD 1,43" kijelző.

Kényelmesen élvezheti az elérhető funkciókat és beállításokat. Az okosóra kerek AMOLED HD színes kijelzőt használ. 466 × 466 pixeles felbontást és 1000 nit fényerőt biztosít. Ezenkívül támogatja az Always-on Display funkciót, és a rendelkezésre álló számlapkialakításokkal ízlése szerint testreszabhatja megjelenését.

Egészségügyi megfigyelés

Tartsa kézben a pulzust a Zeblaze Btalk 3 Pro segítségével. Az okosóra éjjel-nappal figyeli pulzusát, méri a pulzusszámot és a vértelítettséget, így azonnal reagálhat a riasztó tünetekre. Ezen kívül nyomon követi az alvás hosszát és minőségét a Btalk 3 Pro segítségével könnyedén kiiktathatod a rossz szokásaidat, és végre egy jót aludhatsz!

Tűzz ki új célokat

Az okosóra több mint 100 sportolási módot kínál - futás, kerékpározás, pilates -, mindenki számára talál valami. A Btalk 3 Pro segítségével új célokat tűzhet ki, növelheti edzéseinek hatékonyságát és új tudományágakban próbálhatja ki magát. Az óra az elégetett kalóriák számáról, a megtett lépésekről és a megtett távolságról is értesít.

Számos hasznos funkció

Fogadjon bejövő hívásokat az órával, és kezdeményezzen Bluetooth-hívásokat HiFi minőségben. Az óra offline hangos asszisztens használatát is lehetővé teszi egy egyszerű parancs elég a választott funkció bekapcsolásához. Ezenkívül ellenőrizheti az időjárás-előrejelzést, engedélyezheti a Ne zavarjanak módot, vagy megkeresheti az elveszett okostelefont/órát. A Btalk 3 Pro segítségével rengeteg érdekes funkció vár rád fedezd fel mindegyiket!

Hosszú munkaidő

Ne pazarolja az idejét okosórája gyakori töltésével. Az óra strapabíró, 260 mAh-s lítium-polimer akkumulátorral rendelkezik, így az alapfunkciók használata esetén körülbelül 14 napot biztosít. Másrészt körülbelül 7 napig bírja intenzív használatban, és 30 napig marad energiatakarékos módban. A Btalk 3 Pro feltöltése körülbelül 1,5 órát vesz igénybe ezt a feladatot megkönnyíti a mellékelt USB-A porttal rendelkező mágneses kábel.

Könnyű kialakítás

Az okosóra tökéletes társ minden naphoz, legyen szó edzésről, baráti találkozóról vagy munkáról. Minimalista kialakításának köszönhetően sokféle stílushoz jól passzol, modern hatást adva. Könnyű, kevesebb mint 21,3 grammos súlyának és mindössze 10,3 mm vastagságának köszönhetően hosszú ideig viselheti anélkül, hogy kényelmetlenül érezné magát. Ezenkívül a szilikon pánt gyengéd a bőrhöz és nem okoz irritációt, így kényelmes viselet egész nap.

A doboz tartalma:

- Okos óra
- Mágneses töltőkábel USB-A porttal
- Használati utasítás

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149382708

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn