Anne és Serge Golon : Angélique a legyőzhetetlen

2 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Romantikus

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Eladásra kínálom az alábbi hamisítatlan romantikus történelmi kalandregényt.

Az "angyali márkinő" nem hitte volna, hogy férje máglyahalála után, az alvilág mocsarában átéltek után, a királyi udvar pompája és fertője után még nagyobb megpróbáltatások jöhetnek.

Ebben a könyvben a XVII. század földközi-tengeri kalózvilág és az iszlámvilág poklait járja be Angélique. Megtudván, hogy első férjét, nagy szerelmét, Peyrac grófot nem égették meg a máglyán, megszökik XIV. Lajos háziőrizetéből, s kiravaszkodva, hogy Marseille-ben felvegyék őfelsége hadihajójára, férje keresésére indul. Kegyetlen kalózok karmaiba kerül, akik mesés árat kapnak érte Kandia rabszolgapiacán. De ki a titokzatos Rescator, a kalózkirály, aki egy vagyont ad érte? Hogyan menekül meg már-már akarata ellenére rabságából, s hányódik tovább hajótöréseken át, kalóztámadások közepette, hűséges kísérője és megmentője, a tudós, bogaras Savary mester társaságában? S hogyan lesz a kegyetlen és ravasz marokkói szultán népes háremének rabja, remélt első asszonya? S vajon sikerül-e terve, hogy megszökik ebből a pompás, csillogó és rettenetes börtönből, ahonnan nő még élve ki nem jutott? Túléli-e a sivatag és az üldözés szörnyűségeit persze egy újabb szenvedélyes szerelem közepette -. s eljut-e még egyszer a Napkirály udvarába?

Ezeken a poklokon át kísérjük el Angélique-ot, az örökös legyőzhetetlent, a ragyogó szépségével és okosságával diadalmaskodót, az író Golon házaspár kalauzolásával, hol színpompás fantáziaképek, hol a hitelesen felidézett történelem díszletei között újabb kalandjai felé

Ára: 2500 Ft

Személyes átvétel Hódmezővásárhelyen ,Packeta ,Fox ,MPL automata megoldható.

Hirdetés azonosító: 149945116

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn