Alacsony Kültéri vízelvezető Folyóka 100 cm, műanyag fedráccsal, STY-

5 690

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti felhasználó

Leírás

Az STY-904-M cikkszámú alacsony kültéri vízelvezető folyóka kiválóan alkalmas kertek, járdák és egyéb kültéri felületek esővíz-elvezetésére. Ez a 100 cm hosszú, 13 cm széles és 5,5 cm magas vízelvezető egység strapabíró műanyagból készült, így könnyű, de egyben tartós is. A lecsavarozható műanyag rács egyszerű hozzáférést biztosít a tisztítás során, és elegáns megjelenést kölcsönöz.
A folyóka moduláris kialakítású, így több darab egyszerűen összekapcsolható, akár egyenes, sarok vagy T irányba is, növelve ezzel a rendszer hosszát és alkalmazkodóképességét. A termékhez tartozó végzáró idom, valamint az oldalsó és alsó bekötő idomok további rugalmasságot biztosítanak a telepítés során, lehetővé téve a vízelvezető rendszer személyre szabását.
Az STY-904-M vízelvezető folyóka 500 kg terhelhetőséggel rendelkezik, ami ideálissá teszi kisebb terhelésnek kitett területekre, mint kertek vagy peatonális zónák. Ez a termék tökéletes megoldást nyújt mindazok számára, akik egy megbízható, könnyen telepíthető és karbantartható vízelvezetési megoldást keresnek.
További információkért kattintson ide:

Hirdetés azonosító: 139763234

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Üzleti felhasználó

Utoljára aktív: 90 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn