Alacsony Kültéri vízelvezető Folyóka 100 cm, horganyzott acél fedrácc

5 750

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti felhasználó

Leírás

Az STY-904-E modellszámú kültéri vízelvezető folyóka ideális megoldás mindenki számára, aki tartós és esztétikus vízelvezetést szeretne kialakítani kertjében, udvarán, vagy akár garázsa előtt. A folyóka 100 cm hosszú, 13 cm széles és mindössze 5,5 cm magas, így diskreten illeszkedik a környezetbe.
A termék magja strapabíró műanyagból készült, melyet egy elegáns és robusztus, horganyzott acél fedrács borít. Ez a fedrács nem csak hogy ellenáll az időjárási viszontagságoknak, de akár 1500 kg terhelést is képes elviselni (A15 terhelési osztály), így gyalogos és jármű forgalmas területeken is kiválóan használható.
A vízelvezető rendszer moduláris kialakítása lehetővé teszi, hogy több folyókát egyszerűen egymásba illeszthessünk, így az igény szerint bővíthető folytatólagosan vagy sarok irányba. A rendszerhez szükség lehet végzáró idomra, valamint oldalsó vagy alsó bekötő idomra is, melyek a folyóka különböző pontjain helyezhetők el. Az oldalsó bekötő idom három különböző helyen, mindkét oldalon kialakítható, míg az alsó bekötő idom szintén három helyen, a folyóka alján kivágható.
További információkért kattintson ide:

Hirdetés azonosító: 139764134

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Üzleti felhasználó

Utoljára aktív: 90 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn