Xbox One X limited cyberpunk edition

89 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Konzol

Leírás

Jó napot eladásra kinálom az limitált kiadásu Xbox One X egyedi festésű konzolomat next gen konzol kategoriaváltás miatt. ezt a szín állásu modellt még 2021-ben megjelenő Cyberpunk 2077 cimű videójáték sorozat együdműködéséből adták ki. Már nem kapható ez a modell! A konzolt egyedi festés ékesíti. Az Xbox One X sorozathoz jellemzően pedig vertikális talpat is kapunk, a kényelmesebb elhelyezhetőségért.1 tb-os ssd háttértárral pedig rengeteg játek fér rá . Az egyedi minták mellett egy plusz állapot jelző led is helyet kapott a hdmi kábel pedig paszol a gyűjtői kontroller dizánjhoz így egy igen mutatós külsőt kölcsönöz neki. A kontroller hibálanul mükődik alig volt használva hiszen csak másodlagos célokat töltött be.
A doboz viseltes állapotba van. 6 havonta teljes körü takaritást végeztettem rajta és 1 évvel vásárlás után pedig újra lett pasztáztatva szakemberrel. Hibálanul működik a dinamikus 120 fps-t pedig a játekoknál tökeletesen hozza. 4k 60 fps pedig a belső nézetes játékoknál pedig lehengerlő.
Kipróbálható Budapest 14 ker. Tökéletes ajándéknak is vagy akár első konzolnak kisgyermeknek hiszen a gamepass szolgáltatás több száz játék elérhetőségét teszi lehetővé ami kiváló ismerkedési lehetőség a videójátékokkal
A fent említett összegért pedig megvásárolható. az összeg alkuképes.posta és foxposttal is eltudom küldeni az ország bár mely pontjára.
Köszönöm ha végig olvastad

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149492965

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn