XI. kerületi extra panorámás lakás

company_logo

179 900 000

Ft

1 550 862 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Teremgarázsban

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Költözhető:
azonnal
Méret:
116 m²

Leírás

Budapest, XI. kerületben eladó egy lenyűgöző panorámával rendelkező 116 nm-es, nappali + 3 szobás, duplakomfortos, összesen 70 nm erkéllyel rendelkező, 1. emeleti, tehermentes társasházi, azonnal költözhető lakás, teljes bútorzatával, hozzá tartozó garázzsal és tárolóval.
I.á.: 179.900.000.- Ft.
Elhelyezkedés
Képzeld el, ahogy minden reggel Buda hegyvidéki csendjében ébredsz, a nappalid ablakán keresztül a város csodálatos panorámájában gyönyörködve. Most ez az álom valóra válhat ebben a 116 nm-es, elbűvölő lakásban, amely Budapest egyik legkeresettebb kerületében, a XI. kerületben található, egy átmenőforgalomtól mentes zsákutcában a Kápolna úton. Közelben megtalálható minden, ami fontos lehet; néhány perc sétára buszmegálló, bevásárlási lehetőség, pékség stb.
Lakásról
- Tágas otthon: A bruttó 116 nm (nettó 93 nm) lakásban egy tágas nappali és két kényelmes szoba várja új lakóit, amely tökéletes helyszín a hétköznapokhoz vagy akár egy családi összejövetelhez is. A lakás harmadik szobája gardróbként funkcionál, tele polccal és tárolóval.
- Mesés erkély: 3 db erkély csatlakozik a lakáshoz, mely összesen 70 nm. Ez a kikapcsolódás szigete, ahol a reggeli kávéd mellett élvezheted a friss levegőt és a pazar kilátást.
- Teljes bútorzat: A lakás teljesen bútorozott (bele tartozik a kertibútor is, sőt még a grill is) így azonnal otthon érezheted magad, amint belépsz. Nem kell bajlódnod a berendezéssel, csak hozd a személyes tárgyaidat, és máris kész a tökéletes otthon.
- Hűtés, fűtés, árnyékolás: A lakásban három nagy teljesítményű klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, míg az összes ablakon elektromos alumínium redőnyök biztosítják a kényelmet és a biztonságot. Télben a meleget gázkazán szolgáltatja, radiátoros leadással.
- Kényelmes parkolás és tárolás: A teremgarázsban biztosított parkolóhely és a külön tároló gondoskodik arról, hogy minden értéked biztonságban legyen. A tároló és a garázs nem része az irányárnak, de megvásárlásuk kötelező. (Garázs: 6 M Ft. Tároló: 2 M Ft.)
- Exkluzív társasház: A társasházban mindössze négy lakás található, emeletenként egy lakás, ez biztosítja a csendet és a nyugalmat, amit mindig is kerestél.
- Panorámás kilátás: A lakásból és az erkélyről nyíló lenyűgöző panoráma minden nap új élményekkel ajándékoz meg, legyen szó egy nyugodt estéről vagy egy napindító reggelről.
Kiknek Ajánlom
Ez a kivételes panorámájú, azonnal költözhető, tehermentes ingatlan tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnének egy valóban különleges helyen élni. Azoknak, akik értékelik a nyugalmat és a csendet. Ajánlom ezt a lakást azoknak, akik azonnal szeretnének beköltözni egy teljesen bútorozott, ízlésesen berendezett otthonba, amelyhez garázs és tároló is tartozik.
Ideális választás családok számára, akik tágas tereket keresnek, és olyan helyet, ahol minden nap új élményekkel gazdagodhatnak, legyen szó egy pazar naplemente megcsodálásáról az erkélyen, vagy egy békés reggelről a nappaliban.
Ez a lakás tökéletes azoknak, akik szeretik a város közelségét, de mégis egy csendes, nyugodt környezetre vágynak, ahol a mindennapok rohanása után igazi otthonra lelhetnek.
Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy egy ilyen különleges helyen éld az életed!
I.á.: 179.900.000.- Ft.
Kizárólag A Tulajdonosbarát Ingatlanos Kínálatában!
Amennyiben ingatlan eladással és vásárlással kapcsolatosan tájékozódna, ajánlom figyelmébe szakmai Facebook oldalamat: Básti Marcsi - Tulajdonosbarát ingatlanos

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149765760

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 16 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn