XI. Kerület, Eladó Lakás Kelenföldön

company_logo

49 000 000

Ft

1 166 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 19:23
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Emelet:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Költözhető:
azonnal

Méret:
42 m²

Leírás

Ingatlan Helyszíne:
Az ingatlan a XI. kerületben, Kelenföldön található. Tömegközlekedése jó, nem messze közlekedik a Fehérvári úton a 17-es, 41-es, 47-es, 56-os, valamint a Hengermalom utcában az 1-es villamos és a 103-as busz, amellyel könnyen eljuthatunk a Móricz Zsigmond körtérre, Széll Kálmán térre vagy a belvárosba. A környéken jó az infrastruktúra, az Újbuda Center Bevásárlóközpont, Tesco, Aldi, számos üzlet, bolt, vendéglő, iskola, posta, bank, orvosi rendelő található a közelben, de néhány villamosmegállóra van az Allee, a Fehérvári úti piac és a rendelőintézet is. Az M1-M7 autópálya gyors megközelíthetőséget biztosít a budaörsi bevásárlóközpontokhoz is (Tesco, Auchan, Kika, Praktiker, IKEA). Nem kell messze mennünk, ha sétálni, sportolni szeretnénk a közeli Bikás-parkban, a Mérnök utcai sporttelepen vagy a Kopaszi-gát parkjában.

Épület Jellemzői:
A téglaépítésű, lapostetős épület az 1970-es évek második felében épült három lépcsőházzal és négy emelettel. A lépcsőházban lift nem üzemel, a mindössze 20 lakás lépcsőn megközelíthető. A társasház karbantartott, a nyílászárók 2023-ban kerültek cserére. Tervezik az épület szigetelését. Az épület körül kellemes zöld környezet, fás, füves terület található.

Lakás Jellemzői:
Az eladásra kínált ingatlan az épület harmadik emeletén található és a lépcsőházból nyílik. A lakásban már megtörtént az ablakok cseréje, az eredeti konyha helyett fenyőből készült a mostani. A korábbi átfolyós rendszerű gázbojler helyett néhány éves villanybojler üzemel.
A bejárati ajtón keresztül az előszobába lépünk be, ahonnan a többi helyiség nyílik. Balra a WC, fürdő és kamra, egyenesen a nagyszoba, míg jobbra a kisebb szoba és a konyha. Valamennyi helyiség ablakkal vagy szellőzővel ellátott, jól használható. A nagyszoba kis franciaerkélye a ház körüli zöld részre néz. A lakás jelenlegi formájában is jól használható, de akár átalakítására is többféle lehetőség nyílik.
A lakás nyugati tájolásának köszönhetően egész nap világos, hosszan napos. Jelenleg az ingatlan nem lakott, így akár azonnal birtokba vehető, igény esetén a teljes bútorzattal együtt.

Lakás Méretei:
A lakás alapterülete 42nm. A szoba 22,3nm, a félszoba 6,5nm, míg a konyha 5,2nm nagyságú.
Belmagasság: 2,7m.

Műszaki Felszereltsége:
A fűtést konvektorok, a meleg vizet a konyhában néhány éve felszerelt villanybojler biztosítja. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére külön vízóra került felszerelésre. Az ablakokra redőnyöket szereltek.

Költségek:
A közös költség 15.867,- Ft, amely tartalmazza a szokásos közös kiadásokat. Ezen felül a külső szigetelés megvalósításához további 18.860,- forintot kell havonta megfizetni. A fűtés költsége évszaktól és hőmérséklettől függ, az eddigi használat mellett a kedvezményes rezsikeretben maradt.

Tároló:
A lakáshoz tartozik egy kb.4nm nagyságú saját, zárható tároló a pincében.

Parkolás:
Parkolni közterületen, az utcán lehetséges kényelmesen és biztonságosan.

Irányára: 49MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149938997

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn