Vékony, könnyű AMOLED tablet 3GB/32GB Samsung Galaxy Tab S2 8 SM-T710

Tulajdonságok

Operációs rendszer:
Android

Állapot:
újszerű

Méret:
7.8-9''

Típus:
Tablet

Márka:
Samsung

Leírás

Eladó egy újszerű állapotban lévő, karcmentes tablet. Anyukám használta alkalomszerűen. A 4:3 képarány és az Amoled kijelző miatt ideális internetes böngészőhöz, könyvek, magazinok olvasásához. A mostani tabletekhez képest elképesztően vékony és könnyű. Újkorától üvegfólia volt rajta, most vettem le róla.

Adok hozzá egy használt, de működőképes intelligens tokot is ami felébreszti/kikapcsolja a képernyőt a nyitáskor/záráskor. Van még hozzá egy új ütésálló profi védőtok is Unicorn Beetle Pro, ezt 5000-ért adom, ha kell.

A Samsung Galaxy Tab S2 8.0 lenyűgöző Super AMOLED kijelzője tökéletes élményt nyújt az olvasáshoz és a digitális tartalomfogyasztáshoz. A saját méret kategóriájában a legvékonyabb és a legkönnyebb, stílusos fémházzal rendelkezik, amely egy igazán nagy teljesítményű belsőt takar, ezzel biztosítva a még könnyebb kezelhetőséget, a megnövelt hatékonyságot és a multitasking lehetőségeket a felhasználóknak.

Super AMOLED kijelző
Még tökéletesebb látványra hangolva
Mindössze 5,6 mm-es vastagságának, 265 grammos súlyának, valamint a Super AMOLED kijelzőjének köszönhetően a Samsung Galaxy Tab S2 táblagép ideális olvasáshoz, és bármilyen digitális tartalom megtekintéséhez. A hagyományos nyomtatott sajtótermékek olvasási élményét felidézve az e-bookok, magazinok, weboldalak és hírek böngészését is kényelmesebbé teszi. A képernyő olvasásra optimalizált arányainak köszönhetően zavartalanná válik az olvasás, mivel nincs szükség a felesleges görgetésre.

Teljesítmény és kapcsolódási megoldások
Azoknak, akik mindig úton vannak
A Samsung Galaxy Tab S2 tablettel a munkában sincsenek kötöttségek: az eszközön előretelepített Microsoft Office Solutions csomag révén bárhol és bármikor létrehozhatók és szerkeszthetők a megszokott Office dokumentumok, a két évig ingyenesen használható One Drive szolgáltatással pedig akár 100 GB felhőalapú tárhely áll rendelkezésre. Az eszköz kompatibilis a továbbfejlesztett Book Cover billentyűzettel, amely hagyományos PC billentyűzet kényelmét biztosítja és beépített érintőpaddal is rendelkezik.

Teljes biztonság és kényelem
A biztonság és az egyszerű hitelesítés érdekében táblagép érintés-alapú ujjlenyomat olvasóval érkezik: egy beépített szenzor segítségével a Home gomb egyszerű lenyomásával oldható fel az eszköz zárolása. A Smart Manager alkalmazás automatikusan megjeleníti az aktuális beállításokat, a töltöttségi szinttől a rendelkezésre álló tárhely és memória mennyiségig. A rosszindulatú szoftverek ellen pedig az előre telepített malware-szűrő védi a felhasználókat.

Gyors és egyszerű multitasking
A Samsung Galaxy Tab S2 táblagép több feladat párhuzamos kezelésére is ideális: a futó programok közti navigációt a Pop-Up Window funkció is segíti, amellyel egyszerre két appot futtathatunk és jeleníthetünk meg a képernyőn. A tableten tárolt fájlok lehető legkönnyebb menedzselését a továbbfejlesztett tárhelystruktúra biztosítja.

Samsung termékoldal:

Műszaki adatok:
- Memória: 3 GB RAM
- Kijelző: 8" Multi-touch, Super Amoled (2048x1536)
- Háttértár: 32 GB emmc
- Multimédia: Beépített 2.1 MP-es kamera elöl + 8.0 MP-es hátul ; Microsd kártyaolvasó
- Operációs rendszer: Android 7
- Interfész: Bluetooth, GLONASS, Micro USB, Wireless LAN 802.11 a/b/g/n/ac (WiFi), beépített GPS
- Akkumulátor: 4000 mAh
- Szín: Fekete
- Súly: 265 g
- Méret: 134.5 x 198.2 x 5.4mm
- SM-T710

Személyes átvétel a 9. ker. Ecseri úti metró közelében.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148784480

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 10 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn