Válogatott Könyvek - Milliomosok/Bukott angyal/Apa szeme fényye/Walh

1 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Regény

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Brad Meltzer Don J. Snyder Mary Higgins Clark Clive Cussler
Milliomosok / Bukott angyal / Apa szeme fénye / Walhalla visszatér

Brad Meltzer: Milliomosok
Miután a két banktisztviselő, Charlie és Oliver Caruso egy alvó számlán hárommillió dollárra bukkan, nem tud ellenállni a kísértésnek, hogy eltulajdonítsa. Ám alighogy feltörik a pénzintézet biztonsági rendszerét, az irányítás kicsúszik a testvérpár kezéből. A fordulatokban gazdag regény főszereplői nagyszabású bűncselekménybe keverednek. A tét akkor, amilyenről nem is álmodtak volna.

Don J. Snyder: Bukott angyal
A népszerű nyaralóhely, Rose Point telente mindig elnéptelenedik, így a gondnok, Paul Mcquinn igencsak meglepődik, amikor üzenetet kap, hogy az egyik család, Halworthék ott ünnepelnék a karácsonyt. Fiával, Terryvel a hóviharban nekivágnak, hogy előkészítsék a nyaralót az érkező előkelő vendégeknek, ám egyikük sem sejtheti, hogy az elkövetkező napok mindannyiuk életében sorsdöntőnek bizonyulnak.

Mary Higgins Clark: Apa szeme fénye
Ellie Cavanaugh mindössze hétéves volt, amikor a tanúvallomása alapján elítélték tizenöt éves nővére, Andrea gyilkosát. Az elkövető, Rob Westerfield, aki tehetős család sarja, huszonkét év után szabadlábra kerül, és váltig állítja, hogy ártatlanul ítélték el. Ellie úgy dönt, hogy egyszer s mindenkorra tisztázza az ügyet, de hamarosan rádöbben, hogy most az ő élete került veszélybe.

Clive Cussler: Walhalla visszatér
Amikor az ultramodern luxus óceánjárón, az Emerald Dolphinon váratlanul tűz üt ki, és a hajót elnyelik a hullámok, Dirk Pitt, az Országos Mélytengeri és Hajózási Ügynökség különleges kutatásokért felelős igazgatója bizarr események közepébe csöppen. A gyökerek Verne Gyula koráig nyúlnak vissza, sőt Pitt a viking hódítók évszázadokig elfeledett nyomaira is rábukkan.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149574022

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn