Kategória:
Feladás dátuma:
több, mint egy hónapjaUrr Géza (szerkesztő) - A sütés-főzés abc-je
Mint minden, a főzés is állandóan fejlődik, átalakulóban van. Ma már nemcsak azt kell tudni, hogy milyen ételt hogyan készítsünk el, hanem tisztában kell lenni azzal is, hogy mit miért kell csinálnunk! Ismernünk kell a táplálkozás szabályait, az ételek gyors elkészítésének módját, és alkalmaznunk kell munkánk során a takarékosság elvét is.
Amikor főzünk, családunk, szeretteink egészségét óvjuk, mert számos betegséget megelőzni, az egészséget megvédeni csak az ésszerű táplálkozás követelményeit szem előtt tartó sütés-főzéssel lehet.
A kitűnő receptek mellett a főzés alapvető ismereteit sajátíthatja el a kedves kezdő háziasszony - mely régóta hiánycikk a szakácskönyvek sorában -, hogy kell osztályozni, feldolgozni a különböző húsokat, szárnyasokat, halakat, hogy bontsunk, tisztítsunk, mit kell tudni a zöldségek tisztításáról, előkészítéséről, a konyhai alapműveletekről, tálalásról.
Reméljük, haszonnal forgatják lapjait a főzés tudományában jártasabb hölgyek, urak is.