Unisex,pántos,sok zsebes,barna,mintázatos Daniel Ray válltáska

4 000

Ft

Feladás dátuma:

okt 10., 20:24
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Szín:
barna, bézs

Típus:
sportos, utcai/casual, válltáska
Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó a képeken látható,unisex Daniel Ray válltáska.Különlegessége,a teste barna szinü szövete,ami ismétlődő mintázattal boritott,geometrikus, kör alakú,benne spirálszerű diszitéssel,ez finom textúrát kölcsönöz neki.Az anyaga könnyű és tartós,a sarkain,a záródásnál és a pánt részeknél fekete bőr anyag található,amely elegánsabb megjelenést kölcsönöz neki.Ezenfelül a sarkai fémszegecsekkel megerősitettek,ami a strapabiróságot növeli.Egy csattal záródik,amin egy fémlemez található,rajta a márka feliratával.A csat alatt mágneses patentos záródás van.A táska hosszú,állitható vállpánttal rendelkezik,amely massziv bőr anyagú,fém csattal rögzitett,segitségével kényelmesen viselhető a vállon vagy keresztben.A mérete alapján kisebb tárgyak,pl. pénztárca,telefon és egyéb személyes tárgyak hordozására alkalmas.A hátoldala mintázata megegyezik az előoldalival,sarkai valamint felső része úgyszintén mint elöl,bőr anyaggal megerősitett,diszitett.Elöl a csat alatt egy széles oldalzsebes,felül középen pedig cipzáros záródású nagy zsebes,amin belül plusz egy cipzáros,valamivel kisebb,és egy egész kicsi zseb található.A bélés anyaga,sötét szinü,massziv,orkános,sima textúrájú. Elegáns,nagyon csinos és rendkivül praktikus,első osztályú,hibátlan szép darab.

Magasság:21 cm
Szélesség:15 cm
Zsebek száma:4 db

Kérésre természetesen egyéb méreteket ill.kívánság szerinti képeket,videót küldök,ill.bármely kérdésre szivesen válaszolok.
Máshol is hírdetem!

Márka:Daniel Ray /Hollandia/
Állapot:Új

Átvétel:Személyesen Budapesten a Kökinél,vagy az Örs Vezér Terén,illetve esetleges más helyszínen,vagy ajánlott küldeményként postázva,ill.Foxpost és MPL automatába valamint Packetával is küldve előreutalással.

Hirdetés azonosító: 150785502

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn