Újlipótvárosi 2 szoba hallos duplakomfortos lakás

95 000 000

Ft

1 250 000 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
távhő

Emelet:
földszint

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Házszám:
28

Belmagasság:
3 m fölött

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
33500  Ft/hó

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Panelprogram:
Nem vett részt

Költözhető:
megegyezés szerint

Méret:
76 m²

Leírás

Eladó Budapest szívében a 13. kerületi Újlipótvárosban, a Hollán Ernő utcában egy 76 nm-es földszinti, tehermentes lakás egy 5 emeletes liftes társasházban. Az ingatlan két szobával és egy tágas hallal rendelkezik, amelyek K-NY-i tájolásúak. A lakás egy nagyméretű világos konyhával rendelkezik, melyhez kamra is tartozik, ami tökéletes tárolási lehetőségeket kínál. A duplakomfortos ingatlan 2 WC-vel rendelkezik, az egyik a fürdőszobában, a másik egy külön helyiségben található.

A lakás normál állapotú, a parketta eredeti, az összes burkolat jó állapotban van.
Az ingatlan távfűtéses, a radiátorok egyedi mérővel felszereltek, ami lehetővé teszi a fűtési költségek pontos elszámolását. A közös költség részét képezi a víz, a szennyvíz, a szemétszállítás és a lépcsőház takarítás díja. Ennek összege 33 500 Ft/hó.

Belmagasság 3 m.

A nyílászárók is eredetiek, jó állapotban vannak. A lakás tágas terekkel és nagy ablakokkal rendelkezik. A nappali ablaka az utcára, míg a konyha és a hálószoba ablakai egy csendes, zöld udvarra néznek.

A kiváló elhelyezkedése révén egy sarokra található a Pozsonyi út, ami rengeteg étteremnek, kávézónak, cukrászdának és bárnak ad helyet. A Szent István krt. és a Jászai Mari tér közelsége sok kikapcsolódási lehetőséget kínál.

Az utca túl oldalán van a Fischer Annie Zeneiskola, a közelben a Herman Ottó Általános Iskola. 5 perc gyalogúton eljuthatunk a Szent István parkba vagy sétálhatunk a Duna-parton. Gyalog megközelíthető a Vígszínház, a Westend üzletközpont, a Nyugati pályaudvar vagy akár a Parlamentig is elsétálhatunk 15 perc alatt.

A Margit hídon haladva 10 percen belül elérhetjük a Margit-szigetet is. Közvetlen közelben található bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, háziorvosi rendelő.

A 75-ös és 76-os trolibusz megálló az utca túl oldalán van, így könnyen eljuthatunk pl. a Lehel Csarnokba is. A 4-6-os villamos Jászai Mari téri megállója 5 percnyire van.

Ajánljuk lakásnak, kisgyermekes család számára a közeli iskola, parkok és játszóterek miatt vagy fiataloknak a sok szórakozási és sportolási lehetőség miatt, de idősebbeknek is, akik sétálni és/vagy kikapcsolódni vágynak a nyugodt környék és a közeli piac miatt. Ajánljuk irodának, kiadásban gondolkodóknak, befektetőknek. A lakás kiváló választás mindazoknak, akik egy értékálló jó befektetést keresnek. A jó lokációnak köszönhetően értéke folyamatosan növekszik, ezért inflációt kivédő befektetésnek is kiválóan alkalmas.

Ingatlan közvetítők kérem ne keressenek.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150103872

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 6 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn