Új AL-KO kerti szivattyú tömlőkkel

31 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 26., 14:45

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
öntözés

Leírás

Eladó teljesen új AL-KO jet 3600 kerti szivattyú gyári csomagolásában, csak kibontva volt. Hibátlan, de számunkra felesleges.

Eladó továbbá a szivattyúhoz való 10 méteres es egy 7 méteres műanyag spirállal erősített PVC szívócső, egyik végén 1"-os külső menettel, másik végén műanyag, rugós lábszeleppel. A 10 méteres cső ára 8000 forint, 7 méteres cső ára 7000 forint.

Csak személyes átvétel lehetséges Budapesten a XXII. vagy a XIII. kerületben, vagy előre egyeztetett helyszínen.

A Jet 3600 Easy különlegességét a Venturi-rendszerbe épített erős szívóhatás és a hatékony vízfolyás biztosítja, lehetővé téve, hogy minden öntözési és vízelvezetési feladatot halkan és hatékonyan végezhessen. Legyen szó akár föld feletti tartályról, esővíz-gyűjtő hordóról, vagy mélyen fekvő kútról, ez a szivattyú 38 m-es szállítási magasságával és 8 m-es önfelszívási magasságával rendkívül sokoldalúan használható.

Az 850 W teljesítményű szívórendszerrel rendelkező Jet 3600 Easy szivattyú, üvegszál-erősítésű házával és stabil felfekvési felületével biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot. A nagyméretű, könnyen tisztítható szűrő hosszú távú használatot garantál, miközben a tömlőcsatlakozók 1 colos szabványos mérete lehetővé teszi a már meglévő anyagok problémamentes integrálását.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150493128

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 23 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn