Új 28ezres Proquip Unisex női L / férfi M vízálló outdoor golf nadrág

11 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új, bontatlan csomagolás

Szín:
fekete

Típus:
sportos, átmeneti, nyári, hosszú nadrág

Méret:
L

Márka:
Egyéb

Leírás

Hossza: 105cm, dereka kiterített állapotban: 41cm-50cm -ig nyúlik ki. Ha a szél és az eső azzal fenyeget, hogy elrontja golfjátékát, egyszerűen vegye fel Proquip vízálló férfi nadrágját, és élvezze a játékot kényelmesen és stílusosan. Ez a könnyű nadrág maximális védelmet nyújt, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa a golfozás során.
A Pro Quip Tempest vízálló férfi nadrággyártás cipzárral és pattintható gombbal, valamint két elülső zsebbel rendelkezik, mindegyik vízálló cipzárral. A jobb hátsó tépőzárral ellátott további zseb extra biztonságos tárolóhelyet biztosít. A részben elasztikus derékrész kényelmesebb illeszkedést biztosít. A szegélynél a lábszár oldalán felfelé húzódó hosszú cipzárok viharfülvel megkönnyítik a nadrág fel- és levételét, valamint lehetővé teszik a nadrág testreszabását.
Az új Proquip Golf vízálló termékcsalád egy ultrapuha laminált külső anyagból áll, amely kiváló kényelmet, légáteresztő képességet biztosít egy ilyen értékű akciós vízálló nadrág számára, és védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben, mindez a legkedvezőbb áron elérhető egy vízálló nadrág esetében. A szövet vízálló, szélálló és véd a zord körülményektől, a tartóssága pedig azt jelenti, hogy nadrágot viselhetsz, de a modern szabás modern, egyenes szárú megjelenést kölcsönöz a teljesítménynek és a játszhatóságnak.
Proquip vízálló férfi nadrág jellemzői
100% poliészter A 100% poliészterből készült Tempest puha szatén külsővel rendelkezik, amely PU-val van bevonva a teljes vízálló védelem érdekében, amelyet 3 év vízálló garancia támaszt. Ez a szél- és vízálló nadrág megvéd az időjárás viszontagságaitól, ugyanakkor a légáteresztő anyag lehetővé teszi a felesleges hő és nedvesség távozását.
Budapesten belül személyes átvétel vagy postai / foxpost / MPL / packeta automata úton. Fontos: mielőtt itt megrendelne Foxpost vagy GLS által egy terméket, előtte kérem hívjon fel vagy írjon rám itt, köszönöm. Termékeim között sok hasonló túra / outdoor / sport / technikai minőségi márkás ruha van még több méretben, női-férfi egyaránt.

Hirdetés azonosító: 149392564

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 13 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn