Kategória:
Feladás dátuma:
nov 13., 10:36"A háztartás vezetése mindig nagy munka volt, de különösen sok nehézséget jelent napjaikban a dolgozó nőnek. mid több és több asszony kényszerül arra, hogy a család étkezését minél egyszerűbb módon, a lehető legrövidebb időn belül oldja meg. A feladat nem könnyű, meg kell gyorsítani a sütés-főzést, de meg kell őrizni ételeink ízét és tápértékét, valamint az étkezési kultúrát is.
E kötetben Turós Emil aránylag rövid idő alatt elkészíthető ételeket válogatott. Részletesen foglalkozik a mirelit, félkész és konzervkészítmények felhasználásával is. Nagy figyelmet fordít a korszerű főzés népszerűsítésére is: a könnyebben emészthető ételekre, a változatosságra."
Totem Kiadó, 1993
288 oldal
A könyv újszerű.
Személyes átvétel rákosszentmihályi lakcímemen vagy az Örs vezér téren, vagy előre utalás után postázom.