The New Age of Adventure: Ten Years of Great Writing

2 500

Ft

Feladás dátuma:

okt 18., 15:26
Szállítással is kérheted

Leírás

The New Age of Adventure: Ten Years of Great Writing

A National Geographic Adventure a mai legkiválóbb írók legjobb műveit publikálta, és ez a tizedik évfordulós antológia összeállítja az elit szerzők csapatát, köztük Sebastian Junger, Peter Matthiessen, Philip Caputo és még két tucat másik szerző műveit. Ezek a riporterek a világ végére is eljutottak, hogy elhozzák az elmúlt évtized legizgalmasabb, legkülöncebb és leglenyűgözőbb történeteit. Azonban az itt összegyűjtött írások nem csak a világ legszélsőségesebb és legérdekesebb környezetének portréját festik meg hanem fontos kérdéseket is felvetnek a 21. századi kalandozásról.

Ezek a történetek az olvasókat Tibet új nagysebességű vasútján repítik át a világ tetején, bemutatják az indiai farmerek és a falvaikat ostromló szent elefántok közötti feszültséget, és megismertetnek egy sámánnal, akiről egyesek úgy vélik, hogy képes meggyógyítani a legsúlyosabb depressziókat is. Találkozunk a híres afgán hadúrral, Ahmed Shah Massouddal akiről azt mondják, hogy ő volt a legkiválóbb gerillaharcost Ho Si Minh óta , összefutunk egy jetivel a legendás hegymászó, Reinhold Messner társaságában, és még sok más érdekes történet vár.

angol nyelvű
Személyesen átvehető Budapesten.
Foxpost ill. GLS automatába, vagy házhoz szállítással, tudom elküldeni. Utánvétellel is lehetséges: a Jófogáson keresztül GLS Háztól-házig szolgáltatással.

Hirdetés azonosító: 150941584

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 4 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn