Tékiss Tamás: Samu sejti

7 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Tékiss Tamás: Samu sejti

Samu tízéves, és 2032-ben él Magyarkanizsán. Nagyon kedveli a kalandokat, a titkokat, szeret a kérdésekre választ adni, tudni, olvasni, kutatni.
A könnyed és lezser történetek mögött igazán mély és mai problémák húzódnak. Samu, a már-már túl okos kisfiú gyorsan észreveszi, hogy milyen világban él és próbálja a jó útra terelni a szüleit.

"" Míg a felnőttek azt gondolják, hogy le kell butítani a szókészletüket, amikor nekünk karattyolnak, meg lassabban kell szövegelniük, hogy megértsük őket, valójában az a nagy helyzet, hogy mi vagyunk azok, akik egyáltalán nem bízunk meg bennük eléggé ahhoz, hogy őszintén, nyíltan és hosszasan akarjunk beszélgetni velük. Nem azért nem szólok hozzá a politikai eszmecseréikhez, mert lövésem sincs róla, hanem mert komplett hülyeségnek tartom az egészet, és nem azért adok elterelő választ, ha a szerelmi életemről kérdeznek, mert szégyenlős vagyok, vagy mert nem tudom szavakba önteni az érzéseimet, hanem azért, mert a felnőttek egyszerűen nem vesznek minket komolyan, és nem tudják megtartani a titkainkat.""

Budapesten személyes átvétellel, előre utalást követően Packeta csomagátvevőhely, Foxpost-, MPL-, GLS csomagautomatába küldéssel.
Utánvétellel GLS Háztól házig szolgáltatásával tudom küldeni.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149769742

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn