Taposógep Lépcsőzőgép sporteszköz eladó 15000ft óbuda

15 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt
Típus:
Gyógyászati segédeszközök

Leírás

taposógep Lépcsőzőgép sporteszköz eladó 15000ft óbuda
aero stepper bs 1460
csak személyesen óbudáról lakcimemen




A taposógépek nagyon népszerű eszközöknek számítanak a konditermekben, de vajon tényleg megéri őket használni? Ennek jártunk utána, és össze is szedtünk 5 érvet, a taposógépek használta mellett.
A taposógép 5 pozitív hatása

#1: Segít a fogyásban
A taposógépek bizonyítottan segítenek a fogyásban, használatuknak köszönhetően könnyedén meg lehet szabadulni a feleleges kilóktól. Mindössze egy órányi közepesen intenzív lépkedéssel több mint 730 kalóriától lehet megszabadulni, ami jóval több, mint mondjuk biciklizés közben. Ha fogyni szeretnél, akkor ez egy nagyon jó alternatíva!

#2: Formálja a lábakat
A mellett, hogy segíti a fogyást a lábakat is formálja! Nagyon jó láberősítésként is, így sok más sport kiegészítő edzéseként is szolgálhat, de akkor is jól használható, ha egyszerűen csak formásabb lábakat szeretnél!



#3: Az egész lábat átmozgatja
Azt is fontos kiemelni, hogy még más gépek csak egy-egy izmot, rész területet mozgatnak meg, addig a taposógép használatával az egész lábadat át tudod mozgatni. Az edzések során a teljes mozgási tartományukon végig viszik lábaidat, tested minden területe megfelelően használatba kerül, így egy igazán hasznos edzést hajthatsz végre vele.



#4: Kíméletes

A kondi gépek használatakor z is igazán nagy előny, ha egy gép kíméletes, akik már régóta edzenek azok biztosan, tudják, hogy mire gondolok. A taposógép pedig kiemelkedően kíméletes a többi géppel szemben. Nagyon kíméletesek az ízületekkel, még az ízületi problémákkal küzdők is használhatják!



#5: Egyszerűen beszerezhető
Végezetül egy óriási előnye az is, hogy egyszerűen, és viszonylag olcsón beszerezhető, és tárolható otthon. Kis helyen elfér, és az egyik legolcsóbb, hanem a legolcsóbb kardiógép, ami tényleg csak minimális helyet igényel a nappalidban. Ha meggyőztünk, akkor szerezz be te is egyet otthonra, és használd korlátlanul:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147904967

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 20 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn