Cím:
Kategória:
Feladás dátuma:
nov 23., 18:15Személyesen Budapesten vehető át, elsősorban a Nyugatinál (heti három munkanapon, munkaidőben), vagy az Örs vezér terénél / a 16. kerületben.
Szuvidálás A Csúcsgasztronómia Innovatív Főzési Technikája, Amely Egyetlen Konyhából SEM Hiányozhat!
Részletes bevezetés, kreatív menüjavaslatok és profi tippek a tökéletes ízvilágért.
Több mint 90 gourmet recept: marhabélszín BBQ hollandi mártással, polip fekete rizottóval, sárgarépa narancsos-mézes vajjal, gőzölt csokoládés ravioli angol citromkrémmel, és még sok más.
Ezenfelül: főzésidő-táblázatok húshoz, halhoz, zöldséghez, gyümölcshöz és tojáshoz, továbbá részletes húskisokos, beleértve a fűszerezési és marinálási technikákat is.