Színes habblokk építőelem készlet.Óriási

4 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Szín:
zöld

Állapot:
használt

Márka:
Egyéb

Nem:
unisex

Típus:
Ügyességi, készségfejlesztő játék

Leírás

Eladó a képen látható Nagy méretű színes habblokk építőelem készlet.Szép állapotú játék(a tárolóján a cípzár nem jó)A habtömbök tökéletes játék minden alkalomra! Nagyszerű ajándék gyerekeknek 2 éves kortól, és sok éven át örömet okoznak. A blokkok változatos formájúak, amelyek lehetővé teszik, hogy tornyokat, épületeket és építményeket hozzon létre, amiről gyermeke csak álmodhat.A különféle formájú és színű habtömbök klasszikus és megbízható játék, amely több órányi lenyűgöző szórakozást biztosít. Nekik köszönhetően a gyerekek különféle szerkezetek rendezésével fejlesztik képzelőerejüket és kreativitásukat . A színes blokkok vonzzák a gyerekek figyelmét. Gondosan, kiváló minőségű anyagokból készültek .
Ezt a blokkkészletet kifejezetten a gyermekek kis kezére tervezték , nincsenek éles szélei , így a legkisebb gyermekeink számára is teljesen biztonságos. Az első épületek elkészítése lenyűgöző élmény lesz minden kis építtető számára, és a készletben található sokféle formájú tömb még változatosabbá teszi a szórakozást.Ez a játék számos fontos készséget és képességet fejleszt a gyerekekben:
Finommotorika: A kockákkal való játék megmozgatja a gyermek kis kezeit és ujjait, elősegítve a finommotorika fejlesztését. A gyerekek megtanulják irányítani mozdulataikat a kockák egymásra rakásával és elrendezésével.
Képesség a színek és formák felismerésére : A kockák színeinek és formáinak sokfélesége segít a gyerekeknek megtanulni felismerni és megnevezni a színeket és formákat. Ez egy nagyszerű lehetőség az alapismeretek fejlesztésére.
A fizika alapelveinek ismerete: A kockákkal való játék megismerteti a gyerekekkel a fizika alapelveit, miközben kísérleteznek az épületek egyensúlyozásával és strukturálásával. Felfedezhetik, hogy a különböző elemek hogyan kombinálódnak és hogyan befolyásolják a stabilitást.
Első építmények építésének képessége: Ez egy nagyszerű lehetőség a gyerekeknek, hogy építéssel és építéssel kezdjék kalandjukat. Az első egyszerű konstrukciók segítik a probléma- és logikai készségek fejlesztését.
Ha időd engedi akkor nézd meg a többi hirdetésemet is.Köszönöm.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149936190

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn