Kategória:
Feladás dátuma:
több, mint egy hónapjaMagyarország nyugati szegélyének dombos-völgyes tájait, történelmi városait, kicsiny falvait idézi ez a könyv: Sopront, Kőszeget, Szombathelyt, a "vasi" és őrségi falvakat, ahol az idelátogatókat egy évezredes civilizáció alkotásai, egy máig élő folklór színei mellett az ízek, főzési szokások változatossága is fogadja. Sopronban a poncichterek hagyományos fogásaival ismerkedünk, Szombathelyen a mesteri módon elkészített vadpecsenyéket, az Őrségben a fazekas nyulat és a töltött kappant ízlelgetjük, és mindenütt az ételek ízét kellőképpen aláfestő borokat is persze, a kevéssé ismert helyi boroktól a nevezetes Soproni Kékfrankosig.
Corvina Kiadó, 1989, 40 oldal, m.:31cm, sz.:22cm, vtg.: 1 cm, keménytáblás, igényes fényes papírra nyomva. A recepteket Lajos Mari írta. Magyarországi ízek sorozat.
Hibátlan állapotú antikvár könyv.
Igény esetén postázom.
Kérem ne kérdezze, hogy megvan-e. Csak olyat hirdetek, ami eladó.