Sony fotós markolat vezeték nélküli távezérlővel - GP-VPT2BT

45 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 21., 20:26

Leírás



Sony GP-VPT2BT tartó - nagyszerű kényelem azok számára, akik professzionális vagy félprofi fotózással foglalkoznak. Számos olyan szolgáltatást kínál, amelyek megkönnyítik a fotózást.

Ez a tartó kiváló választás profi fotósok, amatőrök és bloggerek számára egyaránt. A Sony GP-VPT2BT tartó Bluetooth-on keresztül csatlakozik a kamerához. Ennek köszönhetően a kábelek nem gabalyodnak a kamera köré. A vezetékes csatlakozás hiánya a fogantyú mechanikai sérülésének kisebb kockázatát is jelenti.

POR- És Nedvességálló

Ez a funkció szorosan kapcsolódik az előzőhöz. A cég gondoskodott arról, hogy a Sony GP-VPT2BT tartó ellenálljon a pornak és a szennyeződéseknek , ami közvetve a kábelek hiányának köszönhetően valósul meg. A vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően az összes kameracsatlakozó fedele zárva marad, védve a véletlen sérülésektől.
Ha kompatibilis kamerát helyez a tartóba, használhatja a Sony GP-VPT2BT tartón található távirányító gombokat. Nem kell megváltoztatnia a fényképezőgép vagy a keze pozícióját, hogy tökéletes képet készítsen. A markolaton található egy C1 gomb is, ami kompatibilis a kamera felületén lévővel.

Könnyű Működés

A 90 fokos pozícióban való rögzítés és a fogásszög beállításának lehetősége jelentősen növeli a tökéletes felvétel esélyét, még szelfik esetén is. A Sony GP-VPT2BT markolat különösen akkor hasznos, ha nincs senki, aki segítsen, és nehézkesek a fotózás feltételei. A dönthető opció nagyszerű kényelmet biztosít, anélkül, hogy fel kellene adnia a szokatlan helyzetekben készült nagyszerű felvételeket.
A Sony GP-VPT2BT fogantyú úgy lett kialakítva, hogy jól illeszkedjen a kézbe. Ennek köszönhetően hosszú ideig használhatja anélkül, hogy kényelmetlenséget vagy fáradtságot érezne. Nem kell feláldoznia magát a nagyszerű felvételekért: a Sony gondoskodott arról, hogy a munka a legkényelmesebb körülmények között történjen.

Állvány Opció

Ha a fényképezőgépet állványra kell helyeznie, használhatja a Sony GP-VPT2BT tartót is. Szabad kezet kapsz és nagy kényelmet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150399465

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 22 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn