Siegfried Kettling: Nem kérdett senki, akarok-e élni

1 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Egyéb

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Személyes átvétel a kelenföldi négyes metró végállomáson. Postázom is, utalás után. Csomag házhoz, Postán átvehető csomag, MPL, Foxpost, Packeta automatakba is.
Nagyon sok könyvet hirdetek.

Valaki egyszer kiszámította, mennyi az embert alkotó puszta anyag értéke. Nos, elsősorban vízből, mészből, foszforból és más kémiai elemekből állunk. Mindez együttvéve egy-két márkát tesz ki. Földből való lény, Ádám! Rokona sziklának, folyónak, esőnek, levegőnek Ezek vagyunk? Kétségkívül. De vajon ennyi csupán?

Manapság nem divat az élet értelméről beszélni. Bőven adódik alkalom, hogy a valamennyiünkben különösen fiatalokban felvetődő kérdések elől a homokba dugjuk a fejünket. Ez a homok sok minden lehet. Tévé, video, ital, kábítószer, avagy a tanulás, a karrier, a szex, netán a jólét mindezek elfeledtetik velünk az emberi mivolt alapvető magányának, kilátástalanságának és céltalanságának fojtogató érzését.

Az olvasó őszinte könyvet tart a kezében. Vallásos közhelyek helyett kíméletlen szókimondásra, unalmas értekezés helyett élvezetes olvasmányra, csúsztatás és elkenés helyett kristálytiszta érvelésre számíthat. Megtudhatja, hogyan vélekedik a Biblia, s annak nyomában a kereszténység az emberről: eredetéről, botlásairól és rendeltetéséről.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149013421

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn