Sebestyén János - Áldás című festménye eladó!

250 000

Ft

Feladás dátuma:

jún 26., 10:42
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
Újszerű
Típus:
festmény

Leírás

Eladásra kínálom Sebestyén János (1957) - Áldás című 48x38 cm, olaj, farost festményét.

Sebestyén János festőművész 1977-től 1980-ig a moszkvai Szurikov Képzőművészeti Akadémián a szentpétervári mellett ez a másik legjelentősebb orosz akadémia kezdte, és Budapesten a Képzőművészeti Főiskola festő szakán, Kokas Ignác osztályában fejezte be tanulmányait. Több mint 20 ország tehetségei között fejlődhetett, alkothatott, s az elsősorban ott teremtett kapcsolatai révén azóta is magasan jegyzett nemzetközi művésztelepek rendszeres vendége Európa-szerte.
Belföldön és külföldön egyaránt számos kiállításon vett részt, művei több magángyűjteményben megtalálhatók a nagyvilágban. Idehaza többek között Budapesten számtalan helyszínen (többször az Operaház Vörös Szalonjában is), Pécsett, Kecskeméten, Szegeden, Nagykanizsán, határainkon túl túl pedig Bécsben, Koppenhágában, Stockholmban, a hollandiai Nordeidében, Goudában és Rotterdamban, a finnországi Hyvinkaa-ban és Helsinkiben, valamint a Vajdaságban, Szabadkán állították ki munkáit.

Közreműködött színházi produkciókban (Tranzdanz, Magyar Állami Népi Együttes), számos könyv jelent meg az ő illusztrációival. A 90-es évek végén Nyitott Műterem címmel sikeres összművészeti esteket szervezett, miként a Budai Várban a Secco Galéria évekig futó, nagysikerű programjai is az ő nevéhez fűződnek. Kiemelkedő projektje volt, hogy a békéscsabai Príma-díjas Napsugár Bábszínház figuráit is új életre keltette.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 135261282

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn