Sasad Resort 2 szobás új lakás eladó

78 000 000

Ft

1 695 652 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Emelet:
1

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Házszám:
5

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2024

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül
Méret:
46 m²

Leírás

Már most elérhető, vevőkijelölés útján, a Sun Resort idei átadású, új ütemében, a Sunrise-ban, ez az 1. emeleti, 1 hálós, nagy teraszos, utcára néző, nyugati tájolású lakás.

A lakás a 2024.nyár végén lesz átadva. Jelenleg már a belső kialítások zajlanak, a lakásba a képek között látható modern burkolatok kerülnek lerakásra és a festést is januárban elkezdik. Egyedisége a projektnek, hogy a lakások mennyezeti hűtő-fűtő rendszerrel vannak ellátva, valamint az összes nyílászáró elektromos alu-redőnyőket is kap.
A lakásról:
A lakás, az A épület 1. emeletén található, az épület nyugati, utcafronti homlokzatán. A lakásban külön mellékhelyiség került kiépítésre, így a fürdőszoba tágas lett. A nappali végében lesz a konyharész, ahol csak a kiállások lesznek átadásig, a konyhabútort az ár nem tartalmazza. Azonban a mellékelt képek alapján is látható az igényes, modern burkolatválasztás, ami egy letisztult, világos, barátságos összképet fog adni. A hálószoba külön bejáratú, nem a nappaliból nyílik, valamint innen is, ahogy a nappaliból is erkélyajtó nyílik a fedett, tágas teraszra.

A lakást előre egyeztetetten, az építkezésre tekintettel a biztonsági előírások betartásával megtekinthető.

A lakóparkról:
A Rupp-hegy Természetvédelmi Területtől néhány perc sétára, Újbuda Spanyolrét és Madárhegy negyedeinek találkozásánál találhatóak a Sasad Resort modern, új építésű otthonai. A tágas, szellős elrendezésű telek a Budai-hegyekre panorámás. Az ide költözőket tiszta levegő, parkosított kertek és igazi kertvárosi harmónia várja Budán, a népszerű 11. kerületben.
A Sasad Resort legújabb üteme a Sasad Resort Sunrise, melynek 4 emeletes épületeiben összes 153 lakást tervezünk. A földszinti lakásokhoz privát kertek, az emeletiekhez pedig teraszok tartoznak.
A Sasad Resort élményparkja egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagja számára, több mint 8000 négyzetméteren. A kizárólag a lakók által használható parkban sportpálya (kosár, foci), futópálya, szabadtéri edzőpark, ping-pong asztal, játszóterek kis és nagyobb gyerekeknek, pihenőpark és még számos lehetőség is várja!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149187804

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 80 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn