Samsung NX3000 fenykepezőgép + vaku + tartozékok

48 000

Ft

Feladás dátuma:

jún 3., 17:07

Tulajdonságok

Optikai zoom:
12x-ig

Felbontás:
20 MP

Állapot:
újszerű

Szín:
Fehér

Típus:
MILC
Márka:
Egyéb

Leírás

MILC fényképezőgép, vakuval, tartozékaival.

(A 128 Gb-os memóriakartya plusz 6000 Ft!)

Gyártó: Samsung
Modell: NX3000 + 16-50mm
Leírás:
20,3 MP APS-C CMOS szenzor
Profikhoz méltó, de rajongóknak készült. A 20,3 MP APS-C CMOS szenzor segítségével részletekben gazdag és lenyűgöző képeket készíthet. Tökéletes választás a gyönyörű kis mélységélességű fotókhoz és zajmentes képekhez még gyenge fényviszonyok mellett is.
Prémium retro dizájn
Az NX3000 újradefiniálja a prémium retro dizájn fogalmát. A tömör kompakt házat természetes bőrhatású anyag borítja. Időtlen klasszikus, mely feltűnő jelenség bármerre is járjon.
Felhajtható kijelző & Wink Shot
Lelje örömét gyermekeivel a közös selfie készítésében. Csak hajtsa fel a 3-os kijelzőt és máris készen áll a fotózásra. Egyszerűen csak kacsintson és 2 másodperc múlva már kész is Önről és gyermekéről a tökéletes selfie.
Tag&Go (NFC / Wi-Fi)
Ossza meg fényképeit könnyedén Wi-Fi-n és NFC-n keresztül. A Photo Beam lehetővé teszi a fotók azonnali elküldését, a Mobilelink segítségével pedig egész albumokat továbbíthat. Az Auto Share-nek köszönhetően akár el is mentheti az elkészített képeket mobilkészülékére.
Remote Viewfinder Pro
Az NFC-képes Remote Viewfinder Pro alkalmazás segítségével az Ön okostelefonja távvezérlővé változik. Szabályozhatja vele fényképezője záridejét, expozícióját és még sok egyebet, mindezt okostelefonjáról vezeték nélkül.
16 - 50 mm PZ objektív
Az NX3000-hez tartozik a kompakt és könnyen hordozható 16 - 50 mm-es PZ optika. A Power Zoom gombja a zoom-olást könnyebbé és stabilabbá teszi, így Ön magabiztosan készíthet éles és tiszta videókat.
Home Monitor+
Tartsa szemét az alvó gyermekén a Home Monitor+ alkalmazás segítségével akkor is, ha éppen másik szobában tartózkodik. Amikor gyermeke felsír vagy felébred az NX3000 figyelmeztetést küld telefonjára.

1/4000s záridő
Az 1/4000 másodperces záridővel megörökítheti a meghatározó pillanatokat.

Full HD videofelvétel (1080 / 30p)
Készítsen Full HD (1920 x 1080p), másodpercenként 30 képkockás videókat élethű színekkel és rendkívüli részletességgel. A H. 264 formátum lehetővé teszi hosszabb MPEG-4 felvétel készítését.

Másodpercenként 5 képkockás sorozatfelvétel
Az NX3000 sorozatfelvétel módban képes másodpercenként 5 képkockát rögzíteni. Így amikor kevesebb, mint egy másodperced van arra, hogy megörökítsd azt a lélegzetelállító fejes ugrást, biztos lehetsz abban, hogy az NX3000 nem maradt le semmiről.

ISO 100-25600
Az NX3000-rel lehetősége nyílik ISO 25600-zal fotózni, ami nagyban növeli a fényérzékenységét. Még a rossz beltéri fényviszonyok, vagy kültéri esti képek esetén is kiváló képeket készíthet minimális zaj vagy elmosódás nélkül.

i-Function Control (i-Function Lens)
Az i-Function rendszerrel egy gombnyomással és az optikán található gyűrűvel Ön könnyedén megadhatja a legfontosabb kamerabeállításokat. A haladóbb felhasználók a meglévő gyorsbillentyűket is kedvük szerint beállíthatják.

Smart Mode
Kezdjen hozzá a nagyszerű fotók készítéséhez. A Smart Mode kiválasztásával a fényképezőgép különböző módokat kínál a téma függvényében, azért hogy mindig tökéletes képeket készíthessen.

Tartozék objektív tulajdonságai:

Samsung 16-50mm f/3.5-5.6 Power Zoom

Gyújtótávolság 16 - 50 mm
Legszűkebb blende f/22
Legnagyobb blende f/3.5-5.6
Szűrőméret 43 mm
Objektív felépítése 9/8 lencsetag/csoport
Lamellák száma 7
Maximális nagyítás 0.24 x
Legkisebb tárgytávolság 24 cm
Látószög
82.6°- 31.4°
Átmérő 65 mm
Hosszúság 31 mm
Tömeg 111 g

Nagyon szép állapotú!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148199959

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn