Roland UA-1010 OCTA-Capture USB hangkártya

120 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 13., 19:06
Szállítással is kérheted

Leírás

Roland UA-1010 OCTA-Capture USB hangkártya

Személyes átvétel Budapest vagy foxpost, utánvét is vagy gls, utánvét is vagy posta vagy jófogás háztól házig (gls utánvét)

Nyolc prémium mikrofon előerősítő

Az OCTA-Capture nyolc prémium kategóriájú, digitális vezérlésű mikrofon előerősítővel (VS Preamp) rendelkezik, amelyek a V-Studio 700 és az M-400 V-Mixer-ben is megtalálhatók. Nyolc XLR-bemenet, továbbá független fantom-táp ellátás, mélyvágó szűrő, fázis-fordító, és digitális kompresszor használható csatornánként.
Automatikus bemeneti jelszint beállítás

Soha nem lehetett ilyen gyorsan és könnyen beállítani a tökéletes bemeneti-jelszinteket: egyszerűen csak aktiválni kell az Auto-Sens funkciót egy gombnyomással, játszani a csatlakoztatott hangszeren és az OCTA-Capture automatikusan beállítja az ideális felvételi jelszintet minden bemenetre. Így pillanatok alatt elindítható a felvétel, ami nem lesz túlvezérelve olyan esetekben sem, mint amikor egy teljesen bemikrofonozott dob szett vagy egy egész zenekart veszünk fel.
Rendkívül alacsony késéssel rendelkező Driver

Az OCTA-Capture rendkívül stabil, alacsony késéssel rendelkező USB átvitelt biztosít a Roland szabadalmaztatott VS Streaming technológiájának köszönhetően. Minden jelenlegi Mac és PC DAW platformot támogat az ASIO 2.0/WDM (Windows) és Core Audio (Mac) driver-eken keresztül.
Köszönhetően a VS Streaming-nek, több eszköz is használható egyszerre (két OCTA-Capture vagy egy OCTA-Capture plusz egy V-Studio 100 vagy egy V-Studio 700) ugyanazon az USB buszon keresztül a stabilitás, adatátvitel vagy a hangminőséggel kapcsolatos kompromisszumok nélkül.
Négy független monitorút

A hagyományos audió interfészen túl, az OCTA-Capture négy független keverővel (Direct Mixer) is rendelkezik, amelyek szoftverről vezérelhetők. A keverők virtuális kimenetei az analóg kimenetek bármelyikéhez hozzárendelhető, így összesen négy független monitorút hozható létre. A csatlakoztatott jelek a 40-bites belső DSP feldolgozásban részesülnek, így kiváló minőségű kevert jel küldhető a fejhallgatókra, hangszórókra vagy a felvevő eszközök számára.

Kompatibilitás Windows, Mac
Csatlakozó USB 2.0
Digitális bemenet S/Pdif (RCA)
Digitális kimenet S/Pdif (RCA)
Analóg bemenetek 8
Mikrofon bemenetek 8
Analóg be- és kimenet 8 x 8
Összes be- és kimenet 10 x 10
Analóg kimenetek 8
Fejhallgató kimenet 1
Legnagyobb mintavételi frekvencia 192kHz
Legnagyobbb mintavételi bitmélység 24 bit
Word Clock Nincs
Busz tápról működés Nem, tápegység tartozéka van.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150235369

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn