Rode NT-USB kondenzátor stúdió mikrofon

40 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 30., 17:53
Szállítással is kérheted

Leírás

Rode NT-USB kondenzátor stúdió mikrofon

Csak kibontott. Új

Személyes átvétel Budapest vagy foxpost, utánvét is vagy gls, utánvét is vagy posta vagy jófogás háztól házig (gls utánvét)

Gyártó: RDe
Modell: NT-USB

Leírás:

Stúdió minőség, univerzális felhasználási területek, USB csatlakozó, fejhallgató kimenet a monitorozáshoz, pop filter és asztali állvány. Mindez egy csomagban: ez a Rode NT-USB nagymembrános kondenzátor mikrofonja!
Ajánljuk ének, vokál, akusztikus zenei és podcast felvételekhez profi és home stúdiók számára egyaránt!

Az NT-SUB egy kiváló minőségű nagymembrános kondenzátor stúdió mikrofon, mely első sorban ének és akusztikus hangszer felvételek készítéséhez ajánlott. A mikrofont USB kimenete azonban lehetővé teszi szélesebb körű használatra is. Podcast, hangalámondás és mobil felvételek készítésére így egyaránt alkalmas.

Az NT-USB teljesen "Plug & Play" eszköz, egyaránt kompatibilis a Windows és MAC OS rendszerek legújabb verzióival külön driver telepítése nélkül, használható az összes ismert audió szerkesztő és rögzítő szoftverrel, továbbá használható iOS környezetben például a Rode REC alkalmazással. ipad-hez történő csatlakoztatását az Apple Camera Connection Kit-el lehet megoldani, a szükséges tápfeszültséget az USB porton kapja, csatlakoztatás után egy LED jelzi a használatra kész állapotot.

A felhasználási területeket tovább bővíti a mikrofon testén található fejhallgató csatlakozó (3.5mm jack, TRS) és erősítő. Ennek segítségével monitorozni lehet az élő hangfelvételt, vagy a PC-ről/MAC-ről lejátszott anyagokat, sőt monitorozás közben felvételi, rájátszási lehetőség is van (például az alap visszahallgatása közben rögzíteni az éneket). A nagy méretű, kényelmes szabályzó gombok segítségével, a fejhallgató hangerőt illetve a számítógépről lejátszott hang és az élő mikrofon hang arányát lehet beállítani.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150577590

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn