Reinhard Bonnke: Szent Szellem - Belobbanunk vagy tűzállók leszünk?

2 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 19., 16:54

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Egyéb

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Újszerű.
Személyes átvétel bármelyik négyes, kettes vagy hármas metró megállóban.
Postázom is, utalás után, Csomag házhoz, Postán átvehető, MPL, Foxpost, Packeta stb automatakba is.
Nagyon sok könyvet hirdetek.

Szent Szellem. Belobbanunk vagy tűzállók leszünk? című könyvében Reinhard Bonnke evangélista felfedi szolgálata sikerének titkát, mely nem más, mint a Szent Szellem tüze. A szerző megalkuvás nélkül számba veszi a Szent Szellemmel kapcsolatos lényegbevágó igazságokat, amelyek szolgálatának alapját képezték az elmúlt több mint 50 év során. Az evangélizációs kampányok alatt, kritikus időkben született tanítások a Szent Szellem gyulladáspontjai olyan mély igazságokat ragadnak meg Isten Szellemével kapcsolatban, amelyek megkérdőjelezhetetlenek azon hívők és keresztény szolgálók számára, akik a Szent Szellem erejében és természetfeletti ajándékaival szeretnének élni és szolgálni.
Ebben a könyvben megismerhetjük Reinhard Bonnke hitét és a Szent Szellemről vallott nézeteit. A Szent Szellemben való keresztség ma is az egyetlen kulcs ahhoz, hogy az egész földkerekséget átjárhassa az evangélium tüze. A Szent Szellem Személyének, jelenlétének, erejének ismerete, a hozzá való viszonyulásunk és a benne való hitünk az, ami az egész világot képes átformálni.

Reinhard Bonnke evangélista a Christ For All Nations (Krisztus a nemzetekért) elnevezésű szervezet alapítója. A nemzetközi szervezet nagyszabású evangélizációs kampányokat szervez Afrikában és szerte a világon. Reinhard Bonnke szenvedélyesen kiáll az evangélium ügyéért. Kitűnő író, számtalan könyv szerzője. Felesége Anni; három felnőtt gyermekük és nyolc unokájuk van.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150358111

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 5 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn