Cím:
Kategória:
Feladás dátuma:
több, mint egy hónapjaÚj, olvasatlan példány. Személyes átvétel Budapesten vagy csomagküldés.
Kiadás éve: 2014.
Terjedelem: 206 oldal.
Ismertető
Nap mint nap elhaladunk mellettük, mégsem ismerjük őket, sokan gazként tekintenek rájuk, mert beterítik a kertjüket, nem hagyva levegőt a frissen vetett fűnek. Figyelemre sem méltatjuk vagy éppen megszabadulunk tőlük, pedig a vadnövények többsége ehető. A cickafark, a kövér porcsin, a libaparéj, a csalánfélék gyógyhatásokban, vitaminokban és értékes nyomelemekben gazdag gyomok, melyeket kis mennyiségben vagy fűszerként fogyasztva új ízeket varázsolhatunk asztalunkra. Napjainkra egyre fontosabb az egészséges táplálkozás, ehhez járul hozzá a gyomkonyha könyv, amelyben megismerhetik az olvasók a természetben megtalálható kincseket. A szerzőnek, Radics Lászlónak két hobbija van, a gyomnövények és a konyhaművészet, ebből kap ízelítőt a kedves Olvasó. A természetes táplálkozáshoz való visszatérés az egészséges életmódra való törekvés fontos tényezője az egész világon, így hazánkban is. Ezt az értékálló tudást szeretnénk elősegíteni könyvünkkel. Megkíséreljük bemutatni környezetünk 29 vadon termő növényét és azok gyakorlati hasznát a konyhaművészetben.