Prémium forgószék, lábtartóval, fekete színben

10 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
Használt

Szín:
Fekete

Típus:
forgószék

Leírás

Ezt a használt textil forgószéket, azért szeretném eladni, mert egy másik székre váltok. A kartámlái és a magassága az, amik már megadták helyenként az esztétikai, helyenként a funkcionális tulajdonságokat.

A bal kartámla el van törve, ezért helyenként megszokott lepni, mikor egyszer csak eltűnik a kezem alól. Biztos, hogy valahogy sufnituninggal meg lehet oldani a rögzítését.
A jobb pedig szimplán kifele dől, mint aki mindjárt el akar törni, de már több hónapja tartja ezt a pozíciót és emiatt nem hiszek neki.

Sajnos a magassága a széknek nem állítható már, az ülési magassága az fixen 50cm, lehet egyébként valahogy még megszerelhető, nem tudom mi baja, azt hittem működik.

(Több infó)
Kb. 2023 elején vásároltam ezt a széket erről a honlapról ugyan úgy 35eFt-ért:


(A képeken tökéletesen látszik, hogy nem teljesen fedi a valóságot a hirdetésük, az enyém őszinte, ők meg engem kicsit átvágtak például a szék lábának anyaga esetében.)

Garancia sajnos nincs, a szállításban sajnos nem tudok segíteni, a szék szétszerelésében ha igényt tartasz rá, akkor szívesen segítek.

Talán esztétikai hibái közé tartozik még az is, hogy a két kis párna már egy picit szétnyűttnek látszódik, de még mindig tartják a hátam, állíthatóak és kényelmesek.

Amennyiben nem tartasz igényt a karfákra és a párnákra, anékül esztétikailag rendben van a szék, tökéletesen használható. Hátradönthető a háttámlája és ott állítod meg, ahol szeretnéd. Egyedül az ülés magasságát nem tudod szabályozni, amit a képeimen látsz is, a magassága fixen 50cm)

Ha bármi kérdésed van, keress bizalommal.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150012355

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 9 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn