Pioneer Djm 707

90 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Eredeti,gyári állapot,eredeti csomagolással,kézikönyv,lakásban használt.vigyázott darab.
Profi masszív tapintás,stabil erős pontos és feszes potik.
Nehéz,minőségi alkatrészek.Scratch és Turntablism Mixer(tehát a hang minősége vinyl-ről hihetetlen kristálytiszta!!!
Kikapcsolható EQ
torzitásmentes Gain és Master/Booth szekció!!
Magvel Pro Fader
jellemzői.:
Magnetikus technológia: A Magvel Pro fader egy mágneses technológiát használó crossfader, ami azt jelenti, hogy nincs közvetlen mechanikai érintkezés a mozgó alkatrészek között. A hagyományos fader-ekkel ellentétben, ahol a fizikai kopás idővel hatással lehet a teljesítményre, a mágneses fader hosszabb élettartamot és stabilabb működést biztosít. Ez különösen fontos a scratch DJ-k számára, akik intenzíven használják a crossfadert.

Könnyű mozgás és állíthatóság: A fader rendkívül könnyedén és simán mozog, ami elengedhetetlen a pontos scratch mozdulatokhoz. Ezenkívül a keverő lehetővé teszi a fader érzékenységének és ellenállásának állítását is, hogy minden DJ saját igényei szerint tudja testre szabni.

Kivételes tartósság: A Magvel Pro fader egyik legnagyobb előnye a tartóssága. A mágneses működésnek köszönhetően a fader minimálisan kopik el, még hosszú távú használat mellett is. A Pioneer DJM-707-et kifejezetten úgy tervezték, hogy megbirkózzon a napi használattal, ezért ideális választás komoly scratch DJ-k számára.

Pontosság: A Magvel Pro fader rendkívül precíz. A hang gyors és éles levágását teszi lehetővé a crossfader szélén, ami fontos a technikás scratch manőverek végrehajtásához. A pontosság különösen fontos a turntablism és battle DJ-k esetében, akik pontos hangvezérlést igényelnek.

A Pioneer DJM-707 keverőpultot a Magvel Pro fader különösen kiemelkedővé teszi a scratch DJ-k körében. A mágneses technológia, az állítható ellenállás, a rendkívüli tartósság és a precíz irányítás együttesen teszik ezt a keverőt ideálissá azok számára, akik komoly scratch technikákat szeretnének alkalmazni.Vagy csak minőségi hangzást,és élményt szeretnének elérni, megfizethető Áron!!
Nem Minden Áron eladó.(Van több keverőm)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150129759

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn