Philips GC8962 gőzállomás/vasaló Perfectcare Expert Plus /Bontatlan/

35 500

Ft

Feladás dátuma:

szept 4., 17:08
Szállítással is kérheted

Leírás

A Philips Perfectcare Expert Plus GC8962/40 gőzgenerátor rendkívül könnyű és egyszerűen kezelhető, így maximális kényelmet biztosít még függőleges vasalás közben is. Erőteljes gőzkapacitása akár 520 g-os gőzlövettel gondoskodik arról, hogy hibátlanul és gyorsan vasalja a ruhákat. Ezenkívül az Optimaltemp technológia lehetővé teszi a különböző típusú, kényes szövetek vasalását anélkül, hogy megváltoztatná a hőmérsékletet, sok időt ésenergiát takarítva meg ezzel.

Az Optimaltemp technológia biztosítja, hogy a vasaló soha ne égessen ki semmilyen anyagot. Ha véletlenül egy ruhán vagy vasalódeszkán hagyja, az anyag nem ég ki és nem károsodik.

Az Optimaltemp segítségével mindenféle ruhadarabot - selymet, farmert vasalhat, hőmérséklet-beállítás nélkül. Ez azt jelenti, hogy nem kell lefednie a ruhát, vagy várnia, hogy a vasaló lehűljön.

A gőzállomásnak van egy erős gőzfejlesztője, amely könnyen elbír a legerősebb szövetekkel is. A gőz nem szökik el, még a legnagyobb ráncokat is kisimítja. Használhatja a vasalót ruhák és függönyök függőleges vasalására is.

A vasaló 1, 8 literes víztartállyal rendelkezik, amely akár 2 órás folyamatos használatot tesz lehetővé. Amikor a tartályban kifogyott a víz, a fényjelző figyelmeztet erre. A nagy töltőnyílásnak köszönhetően bármikor könnyen újratölthető.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150049663

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 9 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn