Philips DCM2020 CD-s rádió, USB - minihifi távirányítóval

25 000

Ft

Feladás dátuma:

okt 18., 15:04
Szállítással is kérheted

Leírás

Eladó a képeken látható kitűnő állapotú hifi.

Helyben Dunaföldváron átvehető, illetve tesztelhető. De átvehető Budapesten az Infóparkban is. Emellett futárral is el tudom küldeni. Bármilyen kérdésedre szívesen válaszolok.

A leírása:

Pihenjen nagyszerű zenével!
Egyszerre töltheti és hallgathatja ipod/iphone/ipad készülékét. A DCM2020/12 mikro hangrendszerhez az USB Direct vagy az MP3 Link funkció segítségével más hordozható zenelejátszót is csatlakoztathat. Hallgassa a zenét a Bass Reflex hangsugárzók erőteljes hangján.

A hangzás bűvöletében
30-érintkezős csatlakozóval
ipod/iphone/ipad készülékhez
CD, MP3-CD, USB, FM
20 W

Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang
A Dinamikus mélyhang-kiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhang-tartalmát bármilyen legyen is a hangerő-beállítás: alacsony vagy magas! A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus mélyhang-kiemelés beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így Ön kiegyenlített hanghatást élvezhet a hangerő csökkentése esetén is.

Digitális hangzásszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz
A digitális hangzásszabályzás lehetővé teszi, hogy az előre beállított Jazz, Rock, Pop és Classic beállítás kiválasztásával optimalizálja a különböző zenei műfajok frekvenciatartományait. Az egyes üzemmódok grafikus hangszínszabályozás segítségével automatikusan módosítják a hangkiegyenlítést, és erősítik az adott zenei stílusban leggyakoribb hangfrekvenciákat. A digitális hangzásszabályozás pontosan az éppen játszott zene típusához igazítja a kiegyenlítést, így a lehető legtöbbet hozhatja ki a zenéből.

Bass Reflex hangsugárzó rendszer az erőteljes, mélyebb basszushangért
A Bass Reflex hangsugárzó rendszer mély basszus hanghatást produkál egy kompakt hangszóródobozban. Abban tér el a hagyományos hangszóródoboztól, hogy egy basszuscső is csatlakozik, amely akusztikusan összhangban áll a mélynyomóval, és ez optimalizálja a kiadott alacsony frekvenciákat. Az eredmény egy mélyebb, szabályozott basszushang és kisebb torzítás. Úgy működik, hogy a basszuscsőben rezgésbe hozza a levegőt, és az úgy vibrál, mint egy normál mélynyomóban. A mélynyomó reakcióval a rendszer kibővíti az általánosan alacsony frekvenciájú hangokat, és a mély basszushang új dimenzióját hozza létre.

Hirdetés azonosító: 150941121

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 14 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn