Pénztárca kisméretű valódi bőr férfi RFID védelem, Kártyatartós

10 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 21., 08:28
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Szín:
fekete

Típus:
pénztárca
Márka:
Egyéb

Leírás

RFID védelem, Kártyatartós kisméretű valódi bőr férfi pénztárca
A pénztárca eleje nagyon sima megjelenésű, a gondosan válogatott minőségi bőr kecses kontúrral rendelkezik, kézzel varrott vonalakkal készült, nagyon kellemes tapintású!

Az érme pénztárca francia stílusban készült. kiváló minőségű bőrből készült és kézzel varrott. Akár 4-6 érme is elfér benne, így nem kell zsebre tenni az érméket!

Pénztárca mérete 10*7, 6*2, 5cm (4*3*1 hüvelyk). A pénztárcában összesen 7-9 kártya fér el, van egy alumínium ötvözet kartondoboz., két különálló kártyarekesz és egy bankjegyrekesz. Képes blokkolni a nagyfrekvenciás jeleket, például az RFID-et.

A kártyapamut hatékonyan megakadályozza a kártya elmozdulását. Még ha csak egy kártyát helyez be, az nem esik le és nem csúszik ki. és mivel ez az anyag nagyon puha, nem karcolja meg a kártyáját. Biztonságosan betöltheti a kártyát anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy a kártya leesik vagy megkarcolja.

Speciálisan kialakított csúszka mechanizmussal rendelkező pénztárca, a kártyákat a leghatékonyabban a csúszka ujjbeggyel történő használatával kaphatja meg. Ez megkönnyíti a kártya eltávolítását.

RFID biztonságos
Az RFID egy rádiófrekvenciás azonosítási technológia, amely képes ellopni az adatait az éteren keresztül, és veszélyezteti az információbiztonságot. Ennek megakadályozására készítettük el ezt a fajta pénztárcát RFID blokkoló technológiával, így biztonságosan használhatod!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150386795

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn