Patricia Spadaro: Az önbecsülés művészete

4 800

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Patricia Spadaro: Az önbecsülés művészete

Tanulj meg adni és elfogadni

Keresed a módját, hogyan válhatnál magabiztosabbá és hogyan erősíthetnéd meg önbecsülésed? Patricia Spadaro "Az önbecsülés művészete" című könyve pontosan azt nyújtja, amire szükséged van!

Ez a könyv egy igazi kincs azok számára, akik szeretnék jobban megérteni önmagukat és megtalálni a belső erőt, amellyel képesek lesznek minden kihívással szembenézni. Patricia Spadaro könnyen érthető, mégis mélyreható tanácsai segítenek abban, hogy megtaláld és megszilárdítsd az önmagadba vetett hitet.

Miért érdemes elolvasni "Az önbecsülés művészetét"?

Gyakorlatias tanácsok: A könyv tele van hasznos és könnyen alkalmazható technikákkal, amelyekkel azonnal elkezdheted az önbecsülésed fejlesztését.
Inspiráló történetek: Valódi emberek történetein keresztül mutatja be, hogyan lehet legyőzni az önbizalomhiányt és elérni a személyes sikereket.
Lépésről lépésre útmutató: Strukturáltan vezeti végig az olvasót az önbecsülés felépítésének folyamatán, kezdve az alapoktól egészen a legmagasabb szintekig.
Pozitív szemlélet: Motiváló és támogató hangvételével a könyv olvasása közben úgy érezheted, mintha egy jó barát vezetne végig az úton.
Ha úgy érzed, hogy itt az ideje, hogy újra felfedezd belső erődet és magabiztosabbá válj, "Az önbecsülés művészete" tökéletes választás számodra.

Budapesten belvárosban személyes átvétel lehetséges. Előre utalás esetén választható a Packeta átvevőhely vagy a Foxpost csomagautomata. Utánvétes rendelés esetén a Jófogás Háztól-házig szolgáltatásával GLS futár szállítja a csomagot.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149762343

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn