Panasonic AG-DVC15 3CCD Profi Minidv Videokamera

75 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti
Ingyenes szállítás

Tulajdonságok

Optikai zoom:
10x - 20x

Állapot:
újszerű

Típus:
Egyéb

Márka:
Panasonic

Szín:
Egyéb

Leírás

Szép állapotban, garanciával eladó!
Retró videók Készítésére kiváló
Kipróbálás biztosított

Leírás
Az AG-DVC15 fényképezőgép/rögzítő a digitális képminőséget és a könnyű kényelmet egy rendkívül mobil csomagba helyezi. A professzionális használatra tervezett, pehelysúlyú egység nagy átmérőjű lencsét és 3-CCD képérzékelőt használ a fejlett alkalmazások által megkövetelt kiváló felvételi minőség biztosítása érdekében. Könnyű és vállszerű kialakítása kiváló mobilitást és stabil felvételkészítést tesz lehetővé, míg számos kézi funkció teljes kreatív irányítást biztosít. Az IEEE1394 (Firewire) terminál segítségével képeket tölthet fel számítógépre, és digitálisan átmásolhat egy DV-felvevőre. Ha szükséges, nagy teljesítményű opciókat is hozzáadhat, például nagy látószögű konverziós objektívet és nagy kapacitású, hosszú élettartamú akkumulátort a még sokoldalúbb terepi használat érdekében.

A 3 hüvelykes LCD-monitor teljes 270 fokkal elforgatható a kényelmes alacsony látószögű, nagy látószögű és önrögzítéshez, valamint az egyszerű menübeállításhoz.

Az XLR típusú audio bemeneti csatlakozók (vonal/mikrofon kapcsolható) a hátlapon találhatók, így a CH1 és CH2 hang külön-külön váltható vonali vagy elülső mikrofonbemenetre. A különálló hangszintmérők és tárcsák lehetővé teszik, hogy minden csatornához függetlenül állítsa be a felvételi szintet, praktikus funkció az interjúkhoz és a narrációhoz.

Az AG-DVC15 3-CCD-s kamerarésze megfelel a VTR-rész nagy teljesítményének. A 270 000 pixeles nagy fénygyűjtő terület magas S/N arányt, kiemelkedő érzékenységet és széles dinamikatartományt biztosít a fényképezőgépnek. A kettős sűrűségű pixeleloszlás és a hézagmentes dikroikus prizma borotvaéles képeket biztosít rendkívül hű színekkel. Még a világosabb és sötétebb vörösek közötti finom különbségek is egyértelműen megkülönböztethetők.

Az AG-DVC15 DV formátumot használ, 8 bites digitális tömörítési rendszerrel, amely professzionális minőségű képeket biztosít. Fejlett hibajavító funkciója gyakorlatilag kiküszöböli a kieséseket és javítja a rögzítés megbízhatóságát. A kényelmesen kisméretű mini-DV kazetták használatával akár 123 perces felvételi időt kínál (az AY-DVM83XB mini-DV Master videokazettán, LP módban).

A DV formátum 16 bites digitális audiorendszere minőségében vetekszik a CD-kével. Válasszon PCM hangot 48 kHz/16 bites, 2 csatornás vagy 32 kHz/12 bites, 4 csatornás módban rögzítés közben. Az AG-DVC15 beépített sztereó mikrofonokkal is fel van szerelve, és külső mikrofonokat is fogad.
Jellemzők
Mini-Shoulder stílusú és teljesen digitális DV kamera
A digitális jelfeldolgozás vonzó színeket, valósághű élességet és természetes kontrasztot biztosít minden eseményhez
Három nagy teljesítményű Interline Transfer (IT) CCD segítségével minimális zajjal, maximális dinamikatartománnyal és minimális elkenődéssel készíthetők képek.
Az IEEE 1394 interfész lehetővé teszi a digitális másolást és a közvetlen letöltést számos nemlineáris szerkesztőrendszerbe
Az automatikus és kézi működési funkciók optimális hang- és képrögzítést biztosítanak még a legkontrollálatlanabb körülmények között is
XLR audio (mikrofon/vonali) bemenetek
3,0" színes LCD monitor panel
A praktikus Mini-DV kazetták akár 120 perc folyamatos, élethű felvételt biztosítanak
Látványos, CD-szerű 16 bites hangfelvételi minőség

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148883898

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Üzleti

Utoljára aktív: 3 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn