Onkyo Integra R1 TA-2400 kazettás deck szép állapotban eladó

32 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó a képeken látható Onkyo Integra kazetta lejátszó. Szép állapotú, jól működik. Helyben Dunaföldváron átvehető, illetve tesztelhető. De átvehető Budapesten az Infóparkban is. Emellett futárral is el tudom küldeni. Bármilyen kérdésedre szívesen válaszolok.
Adatai: (fordítás)
Az Onkyo TA-2400 főbb jellemzői: 2 fej, 4 számjegyű digitális lineáris szalag számláló, automatikus szalag típus kiválasztás és képes normál, króm és fém szalagok kezelésére, valamint szíjhajtású egykapás szállítás.
Tipikus előlapi kazettás deck, ahol a kazetta rekesz a deck bal oldalán helyezkedik el. A szalag kiadás mechanikusan működik, és a kazettát az előre játszandó oldallal előre kell behelyezni a kazettanyílásba.

A TA-2400-on használt szintmérők általános digitális csúcsérték mérők csúcsérték tartással, amelyek megkönnyítik az optimális felvételi szint beállítását. A TA-2400 teljes logikai vezérlői lehetővé teszik, hogy a legkisebb ujjérintésre is gyorsan és könnyedén válasszon a szállítási funkciók közül.

A TA-2400-ban használt Dolby C-típusú zajcsökkentő rendszer 20 dB zajcsökkentést biztosít 1 000 Hz felett, teljesen megduplázva a B-típusú rendszer által nyújtott mértéket. A Dolby HX Pro rendszer pontos előfeszítési vezérlést biztosít a felvétel során, hogy csökkentse a torzítást és javítsa a linearitást a magas frekvenciák tartományában, az eredmény pedig a felvett hang, amely rendkívül hű az eredetihez. Az FM sztereó adásokban jelen lévő 19 kHz-es multiplex pilot jel hamis zajcsökkentő rendszer indítást okozhat. A TA-2400 kapcsolható MPX szűrője kiszűri a pilot jelet, és biztosítja az FM sztereó programok megfelelő Dolby feldolgozását.

A zavartalan hallgatás érdekében sztereó fejhallgató csatlakozó aljzatot biztosítanak. Az egyéb audio komponensekhez való csatlakozás RCA kábellel érhető el lejátszáshoz, és a forrásból történő felvétel RCA kábellel lehetséges. Minden fő szállítási parancs távirányítóval, vezeték nélküli távvezérléssel kiadható.

Frontloading 2-Head Stereo Cassette Tape Deck with Dolby B + C, MPX Filter, Dolby HX Pro and Metal Tape Capability.
4-Digit Digital Counter, Linear Tape Counter, Peak Hold, Digital Peak Reading Meters.
Wireless Remote Control.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148901311

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 18 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn