Omega női 1586.70.00 Constellation Quadrella kvarcóra gyémántokkal

480 000

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 14:49

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Szín:
ezüst, szürke

Típus:
acél, kvarc szerkezet
Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó a fotókon látható Omega női 1586.70.00 Constellation Quadrella kvarcóra.
Nagyon keveset használt,gyári dobozában adom,papírjai sajnos nincsennek meg.
Leírás:
Brilles lünett, 48db természetes gyémánt.
Precíz svájci kvarc szerkezet
Kupolás, karcálló zafírkristály, belül tükröződésgátló kezeléssel
Tok átmérője: 32,6 mm
Rozsdamentes acél tok; Fehér gyöngyház számlap gyémánt kerettel
99 lábig (30 méterig) vízálló: ellenáll az esőnek és a fröccsenő víznek, de nem zuhanyozni vagy alámerülni nem szabad benne.
Anyag:Rozsdamentes acél.
Átvehető csak személyesen,Budapest,18-ker.
Tel:

Részletes történet:
Az Omega Constellation Quadrella női karóra egy lenyűgöző óra, amelyet a csiszolt rozsdamentes acél kereten feltűnő gyémánt díszítéssel, elegáns római számokkal 12, 3, 6 és 9 órai mutatókkal terveztek, egy gyöngyház számlap, egy polírozott rozsdamentes acél szalag és egy polírozott rozsdamentes acél, 32,5 milliméteres tok. Ez a kecses óra minden formális összeállítás tökéletes akcentusa.

Az Omega óra története 1848-ban kezdődik, amikor az alapító Louis Brandt elkezdte kézzel összeszerelni a kulcsos precíziós zsebórákat a helyi kézművesek által szállított alkatrészekből Svájc északnyugati sarkában, La Chaux-de-Fonds hercegségében. Az Omega név azonban csak 1894-ben jelent meg, miután Louis Brandt elhunyt, és óragyártási hagyományait fiai, Louis-Paul és Cesar Brandt vették át. Az Omega órákat régóta összefüggésbe hozták a csillogó képernyőkkel és a sportsztárokkal az Omega Seamaster arról híres, hogy James Bond kedvenc karórája , olyan jelenlegi nagykövetekkel, mint Pierce Brosnan, Nicole Kidman, Anna Kournikova teniszező, Michael Phelps és úszók. Ian Thorpe.

Az Omega azonban több, mint egy divatos óra. 1965-ben az Omega Speedmaster kronográfot "a NASA minden emberes űrmisszióhoz repülésre minősítette", mint az egyetlen karórát, amely kiállta az Egyesült Államok űrkutatási hivatalának minden komoly próbáját, beleértve az extrém ütések, rezgések és hőmérsékletek teljesítését, amelyek a következők: 18 és +93 Celsius fok között. A Speedmaster történetének legnagyobb pillanata kétségtelenül 1969. július 20-a, 02:56 GMT volt, amikor az Apollo 11 küldetés részeként rögzítette az ember első lépéseit a Hold felszínén. Az Omega órák számos későbbi küldetés során repültek az űrbe, beleértve a Skylab látogatását és a szovjet és amerikai űrhajósok történelmi Apollo-Szojuz kapcsolatát 1975-ben.

Az utóbbi években az Omega megalkotta a világ első önfelhúzós karóráját központi tourbillonnal 1994-ben, és 1999-ben történelmet írt az első koaxiális menekülést tartalmazó sorozatgyártású órával, amelyet a neves angol mester órakészítővel, George Danielsszel közösen fejlesztettek ki. Egyszerűen fogalmazva, a menekülés egy mechanikus óra szíve, amely impulzusokat generál, amelyek mozgatják a mechanizmust. Az Omega Co-Axial Escapementje drasztikusan csökkenti a súrlódást azon alkatrészek között, amelyek energiát adnak át a többi alkatrésznek, így nagyobb stabilitást és pontosságot biztosít, valamint csökkenti a szervizigényeket.

Ma az Omega az új szerkezetek, tokok és szalagok szigorú teszteléséről ismert. Minden új Omega mozgást a csuklóján tesztelnek a meglévő Omega modellekben, miközben különféle laboratóriumi teszteket végeznek a hőmérséklet-, ütés- és rezgésállóság meghatározására.

Hirdetés azonosító: 149170793

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 9 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn