Nike Air Jordan Super-Fly 4 PO Cny 45 - max 45.5 kosárlabda cipő

60 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Sport:
Kosárlabda

Állapot:
újszerű

Típus:
Cipő
Márka:
Nike

Leírás

46-os méret van benne de 29cm a belső talphossza, így 45 / max45.5 -ös méretre ideális. Nike 840476-060 : 1-2 alkalommal használt, csak , 10/10 állapotú, ahogy a fotókon is látszik, teljesen hibátlan, újszerű. 'Black-Black-Dynamic Pink'
Ünnepelje a kézműves tudást és a hagyományokat az Air Jordan Super.Fly 4 PO kínai újév 2016-tal. A fekete, piros és arany feltűnő keverékével ez a limitált kiadású tornacipő bonyolult mintákkal és prémium anyagokkal tiszteli a kínai örökséget. Csúcsteljesítményre tervezték, érzékeny Flightspeed technológiával és kiváló párnázással büszkélkedhet a verhetetlen kényelem érdekében. Akár a pályán, akár az utcán, ezek a tornacipők merész megjelenést és sokoldalú stílust kínálnak. Emelje fel lábbelikollekcióját ezzel az ikonikus, kulturális ihletésű dizájnnal.
Celebrate craftsmanship and tradition with the Air Jordan Super.Fly 4 PO 'Chinese New Year' 2016. Featuring a striking blend of black, red, and gold, this limited-edition sneaker honors Chinese heritage with intricate patterns and premium materials. Engineered for peak performance, it boasts responsive Flightspeed technology and superior cushioning for unbeatable comfort. Whether on the court or the streets, these sneakers offer a bold statement and versatile style. Elevate your footwear collection with this iconic, culturally inspired design.
Budapesten belül személyes átvétel vagy postai / foxpost / MPL / packeta automata úton. Fontos: mielőtt itt megrendelne Foxpost vagy GLS által egy terméket, előtte kérem hívjon fel vagy írjon rám itt, köszönöm. Termékeim között sok hasonló túra / outdoor / sport / technikai minőségi márkás ruha van még több méretben, női-férfi egyaránt.

Hirdetés azonosító: 150119391

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn