Neil Gaiman: Sandman: Az álmok fejedelme-gyűjtemény 5

17 900

Ft

Feladás dátuma:

szept 30., 11:12

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Képregény

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Új, olvasatlan példány. Személyes átvétel Budapesten vagy csomagküldés.
Kiadás éve: 2023.
Terjedelem: 480 oldal.
Ismertető
Soha semmi nem ér véget. És amiről azt hisszük, eltűnt, akár egy nehezen felidézhető álom, csak átalakul, hogy meglepjen bennünket, és aztán tovább álmodjuk.
Egy ilyen továbbálmodás a Sandman-gyűjtemény 5. kötete is, amely az eredeti sorozat lezárása után íródott Sandman-történeteket tartalmazza. A Végtelenek újabb modern és történelmi, sőt akár eónokkal ezelőtti korokba helyezett történetei örömet szereznek vagy kétségbe ejtenek, elgondolkodtatnak halálról, pusztításról és végzetről, vágyakozással töltenek el, és újabb álmok felé sodornak. Az ünneplés és az időben létezés történetei ezek: különleges alkalmakból megírt szövegek, amelyek tovább gazdagítják a Sandman-univerzumot. A Végtelen Éjszakák karakterközpontú történeteit és az első Sandman nevű szuperhősre fókuszáló Éjféli Színház-at egy egészen különleges mese, Az Álomvadászok két változata foglalja keretbe: a Sandman megjelenésének tizedik évfordulójára készült, a Sandman-mítoszt a japán mitológiával ötvöző novella Yoshitaka Amano illusztrációival, illetve ugyanennek a történetnek a képregényverziója, amely P. Craig Russell adaptációjában, tíz évvel később készült el. Mert a Sandman Végtelen: minden időben és minden kultúrában álmodható és talán maga Shakespeare is az Álomúrtól tanulta, hogy: olyan szövetből vagyunk, mint álmaink.
Az ötödik kötet az alábbi történeteket tartalmazza az extrák mellett: The Dream Hunters (Yoshitaka Amano), Endless Nights, Sandman Midnight Theatre, The Dream Hunters (P. Craig Russell).

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150569470

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 5 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn