Kategória:
Feladás dátuma:
ma, 18:25A felesleges kilókkal folytatott állandó küzdelemben, a vitaminok, a természetes ásványi sók, a rostos tápanyagok, a nyers zöldségek fontosságának tudatosulásával egyre nagyobb szerepet kapnak mindennapi táplálkozásunkban a saláták. Ráadásul elkészítésük nem túlzottan munkaigényes, minden évszakban találhatunk megfelelő alapanyagot hozzájuk.
Turós Emil hosszú évtizedeken át gyűjtötte a salátarecepteket, készítette a salátaételeket a Földközi-tenger partjának luxusszállodáiban és nagyhírű pesti éttermekben. Nagy salátakönyve egy gasztronómiai kalandokban gazdag élet összegzése.
Corvina Kiadó,1989, 80 oldal, m.:25cm, sz.:19cm, vtg.: 1 cm, keménytáblás,minőségi fényes papírra nyomva.
Hibátlan állapotú antikvár könyv.
Igény esetén postázom.
Kérem ne kérdezze, hogy megvan-e. Csak olyat hirdetek, ami eladó.