Mipro MA707 hordozható audio rendszer, aktív hangfal, vezeték n. mic

40 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
hangfal

Márka:
Egyéb

Leírás

Mipro MA-707 aktív hangfal, vezeték nélküli mikrofon, keverő.

Hordozható PA rendszer 1-csatornás D osztályú erősítővel, 100 wattos teljesítménnyel. A rendszer könnyű és a kis méretének ellenére nagy teljesítményt és számos funkciót kínál, mint pl. a mikrofon használata esetén automatikusan lehalkul a zene. 8" hangszóró, könnyen hordozható: beépített fogantyú és ellenálló kerekek. Két 6,3 mm Line In/Out csatlakozó, külső hangszóró kimenet, XLR (kiegyensúlyozott) mikrofoncsatlakozó. Méretei 310 × 445 × 240 mm, súlya 14,8 kg. Akkumulátor nélkül, Csak ~230V hálózati táppal működik.

Mipro CD játszó - tisztítást igényel

Mipro MRM-70B vevő
vezeték nélküli rendszer komponens: egycsatornás, diverzitásos vezeték nélküli vevő modul, gyorsan és egyszerűen beépíthető és cserélhető a Mipro MA- 705/MA-707/MA-708 és MA-808 vezeték nélküli PA rendszerekbe, One Touch Scan és ACT szinkron, jól olvasható csatorna kijelző, 6 szegmenses RF és Audio szintjelző, dupla Pilotone és Noiselock áramkör

Mipro ACT-32H mikrofon
Az ACT-32H egy vese karakterisztikás, masszív ergonomikus házba épített vezeték nélküli, kézi-adós kondenzátor mikrofon. Többrétegű ütésálló fémrács védi a kapszulát a sérüléstől és a zajoktól. A rács könnyen leszedhető a tisztítás érdekében. Vibráció csillapított, finom szövésű belső drótrács hálót használunk szűrőként a szivacs helyett, amely tökéletes zajmentességet és a tiszta hangot biztosít. A szabadalmazott elrejthető és csendes működésű ki/bekapcsoló gomb védi a mikrofont a véletlenszerű kikapcsolás ellen. Az adó az ütésálló elemtartóba helyezett 2db AA telepről működik. Az LCD kijelzőn megjelenik a csoportok, a csatornák, a töltöttség szint állapota és a hiba üzenetek. Az alacsony zajszintű PLL-szintézeres technológia növeli a frekvencia stabilitást és a megbízhatóságot. One-Touch ACT szinkronizáló funkció segíti a vevő és az adó gyors és pontos összehangolását. A mikrofon maximum 140 dB hangnyomást kezel a nagy dinamika tartományú modulációs áramkörnek köszönhetően.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147993890

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn